Opel Mokka
Cerere ridicată din partea clienţilor pentru SUV-ul sub-compact, înainte de expunerea la showroom.
Primul producător german în segmentul în creştere SUV-B.
Modelul complet nou extinde portofoliul Opel.

Rüsselsheim. Noul model al Opel, Mokka, a cucerit inimile clienților săi potențiali. Chiar înainte ca primele maşini să ajungă la showroom-uri, mai mult de 25.000 de comenzi s-au primit în Europa pentru SUV-ul de la Opel. Cererea a fost puternică în special în Germania, Marea Britanie şi Italia.

Mokka a devenit disponibil pentru comanda în vestul Europei din luna iunie, urmând ca preţurile valabile în România să fie anunţate în cursul lunii septembrie. Opel este primul producător german care intră pe segmentul în creștere rapidă al SUV-urilor (Sports Utility Vehicles) sub-compacte. Oferta de motorizări porneşte cu motorul ecoFLEX de 1,6 litri şi putere de 85 kW/115 cp. În plus, o variantă turbo de 1,4 l cu o putere de 103 kW/140 cp şi un cuplu de 200 Nm şi un propulsor diesel, 1.7 CDTI cu o putere de 93 kw/130 cp vor fi disponibile spre comandă.

"Acum, că avem Mokka, deschidem un nou capitol în ofensiva noastră de produs. Nivelul comenzilor arată că Mokka este ceea ce trebuie. Tehnologiile sale, designul dinamic și îndrăzneț sunt pe gustul clienților noștri", a declarat Vicepreședintele Opel pentru Vânzări, Marketing și Servicii Post Vânzare, Alfred E. Rieck.

În ciuda lungimii sale de 4.28 metri, Mokka găzduieşte cu generozitate cinci persoane într-o poziție înaltă. De asemenea, ţine promisiunea Opel, aceea de a combina un designul atractiv cu tehnologii inovatoare și funcționalități ridicate, făcându-le accesibile unui segment mai larg de clienți. În plus, Opel Mokka poate fi dotat cu sistemul de scaune ergonomice certificat de AGR - "Aktion Gesunder Rücken eV".

Caracteristicile standard care îmbunătățesc confortul la condus şi siguranţa pe toate versiunile Mokka includ Controlul Electronic al Stabilității (ESC), Controlul Tracțiunii (TC), precum și sistemele Hill Start Assist (HSA) și Hill Descent Control (HDC), care îmbunătățesc confortul la condus și siguranță pe suprafeţele în rampă sau în pantă. În afară de tracţiunea faţă (FWD), Mokka poate fi echipat cu tracțiune integrală (AWD). Tehnologia opțională AWD recunoaște în mod automat momentul când este nevoie de tracţiune pe toate cele patru roți și se asigură că acesta este prevăzut la un nivel maxim atunci când este necesar.

Mokka este primul dintre cele trei modele care deschid noi segmente de vehicule pentru Opel. În prima jumătate a anului 2013 îşi vor face intrarea pe piaţă modelul urban ADAM și un nou model decapotabil.

Sursa: Opel Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii