Vizita prefectului de Arges
O delegaţie a Prefecturii Argeş, condusă de prefectul Cristian Soare şi subprefectul Gheorghe Marin, a vizitat, joi, 11 octombrie, Uzinele Dacia de la Mioveni. 

Delegaţia a fost primită de Jérôme Olive, Director General Dacia şi Grup Renault România, care a prezentat activităţile Renault în România şi principalele elemente ale competitivităţii Grupului în ţara noastră. Ulterior, oficialii autorităţii locale şi cei ai Grupului Renault au avut discuţii pe tema unor subiecte de interes pentru ambele părţi. Printre temele de discuţie au figurat: situaţia dificilă a pieţei auto din România şi măsurile necesare pentru redresarea vânzărilor de maşini noi, avansarea lucrărilor de infrastructură din proximitatea uzinei şi câteva proiecte legislative care au impact asupra investiţiilor (ex. stimulente fiscale pentru activitatea de cercetare-dezvoltare).

Reprezentanţii Prefecturii Argeş au vizitat cele două uzine de pe platforma Dacia. La Uzina Vehicule, în Departamentele Presaj, Caroserie şi Montaj, delegaţia a putut vedea modificările realizate pentru producţia noilor modele din gama Dacia. La Uzina Mecanica şi Şasiuri le-au fost prezentate noul departament pentru asamblarea motorului H4 (Energy TCE 90) şi extinderea turnătoriei de aluminiu.

Sursa: Dacia Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

2 comentarii

  1. Macar sa le imbunatateasca daca tot le-au vizitat :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar ar fi bun un nou plan de stimulare. Logan a mers f bine dar dupa el situatia nu a mai fost aceeasi

    RăspundețiȘtergere