Peste 70 de companii din domeniul componente auto si servicii din Romania, Turcia, Polonia, Italia, Republica Ceha, Slovacia si Grecia vor participa, in perioada 08-10 noiembrie 2012 la AUTOEXPOTEHNICA – eveniment adresat furnizorilor de componente si accesorii auto, reparatii si intretinere, tuning si solutii inovative pentru posesorii tuturor categoriilor de autovehicule.

AutoExpo Tehnica 2012
Peste 70 de companii din domeniul componente auto si servicii din Romania, Turcia, Polonia, Italia, Republica Ceha, Slovacia si Grecia vor participa, in perioada 08-10 noiembrie 2012 la AUTOEXPOTEHNICA – eveniment adresat furnizorilor de componente si accesorii auto, reparatii si intretinere, tuning si solutii inovative pentru posesorii tuturor categoriilor de autovehicule.

AUTOEXPOTEHNICA  2012 – se afla la prima editie si se adreseaza unui public specializat in domeniul tehnicii si intretinerii auto care va putea lua pulsul celor mai noi produse, tehnologii, tendinte si solutii de interes din domeniu.

La acest eveniment vor participa ca expozanti producatori, importatori si distribuitori, la nivel national si international, din domeniul auto, pentru: componente si sisteme; piese, echipamente electrice si electronice; accesorii si tunning; echipamente IT si management; alte produse si servicii pentru industria auto, precum si echipamente pentru service-uri si spalatorii auto.

Cu aceasta ocazie, Inspectoratul General al Politiei Romane, prin reprezentantii politiei rutiere, vor participa la eveniment  cu o motocicleta, o autospeciala marca Dacia MCV si Caravana de educatie rutiera, urmand a realiza activitati de constientizare a tuturor categoriilor de participanti la trafic cu privire la riscurile nerespectarii normelor privind circulatia rutiera pe drumurile publice.

Expozitia AUTOEXPOTEHNICA 2012, are ca scop principal intrunirea firmelor din piata industriei auto pentru a prezenta cele mai noi produse si tehnologii dar si pentru a dezbate subiecte de interes la nivel international alaturi de vizitatorii specialisti.

Tematica AUTOEXPOTEHNICA este diversa, cuprinzand o gama larga de produse si servicii din domeniile:

intretinere si reparare; echipamente si instrumente: echipament de ridicare, tehnologie de testare si masurare, anvelope, echipamente de protectie si uniforme;reparatii caroserie: utilaje si materiale;spalatorie si intretinere: facilitati pentru spalatorii, spalatorii automate, echipamente pentru intretinerea auto, agenti de curatare, pregatire auto;accesorii pentru autovehicule (placute de frana si garnituri de frana);componente si sisteme;rulare (osii, directie, frane, roti, amortizoare);reperele standard (elemente de fixare, filet si siguranta, inele de etansare, rulmenti);caroserie (piese din metal, accesorii, roti, bare de protectie);sisteme de cupole (pliere cupole, cupole convertibile, plafon panoramic);interior (cockpit, instrumente, scaune, panouri, incalzire, aer conditionat, ajustabile electric, cabina de frana);infoentertainment (radio, antena de navigatie, telematica, telefon mobil, DVD);

electrice/ electronice/ senzori (sistem electric, baterie, lumini, cabluri, cablaje, dispozitive de control, sisteme de calatori, sisteme de asistare a conducatorului);tuning, sisteme performante, rafinament, design, tuning optic;echipamente speciale si conversii;roti, anvelope si jante.

AUTOEXPOTEHNICA este un eveniment organizat de catre Romexpo si Camerele de Comert si Industrie din Romania si derulat sub patronajul MINISTERULUI TRANSPORTURILOR SI INFRASTRUCTURII.

Despre ROMEXPO
ROMEXPO S.A. este liderul industriei romanesti de targuri si expozitii, imbinand traditia cu experienta si cu calitatea de nivel international, toate in beneficiul expozantilor si vizitatorilor specialisti care, an de an, confirma buna reputatie a firmei.

Sursa: www.romexpo.ro 
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

2 comentarii

  1. E bine ca se face si la noi asa ceva. Sunt curios cat succes va avea si ce oferte vor fi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Vizitatori sunt si vor fi destui, atata timp cat tuningul auto este o industrie atat de prospera. Este un trend in continua crestere, tocmai de aceea standurile de la orice targ auto unde sunt expuse masini tunate, componente si cele mai noi gadgeturi au un succes imens.

    RăspundețiȘtergere