Hyundai Elantra. Un automobil care îţi inspiră siguranţă. Siguranţă şi încredere.

Hyundai Elantra
Hyundai Elantra. Un automobil care îţi inspiră siguranţă. Siguranţă şi încredere.

Împreună cu un echipaj de Poliţie, Elantra va depăşi conceptul clasic de siguranţă. Va intra în acţiune!

DAB AUTO SERV, dealer Hyundai, oferă Inspectoratului Judeţean de Poliţie Ilfov un autovehicul Hyundai Elantra 1,6l MPi, nivel de echipare Highway, în cadrul unui parteneriat comun, desfăşurat pentru o perioadă de 6 luni.

În această perioadă va avea loc o campanie de informare a şoferilor, intitulată „Poliţia Română în parteneriat cu DAB AUTO SERV, dealer Hyundai, vă recomandă utilizarea anvelopelor de iarnă“, menită să conştientizeze obligativitatea utilizării anvelopelor de iarnă, în condiţiile legii, începând cu data de 1 noiembrie.

În tot acest timp, autovehiculul va fi folosit în serviciul activ de patrulare în zona DN1, în raza de competenţă a Poliţiei Staţiunii Snagov.

Servind acestui scop, autovehiculul va fi echipat complet, pentru a fi apt să îndeplinească misiunile specifice.

Ca atare, pe lângă inscripţionarea specifică, va primi în dotare rampă luminoasă, staţii de emisie-recepţie TETRA (TErrestrial Trunked RAdio), aparat etilotest, sirenă şi cameră video.

Maşina anului 2012 în America de Nord, Hyundai Elantra este un autovehicul în care inovaţia, confortul, designul cu accente sport, fiabilitatea, siguranţa si raportul calitate/preţ sunt la ele acasă. 

Motorul, de ultimă generaţie, este de tip aspirat, cu tehnologie multisupape şi distribuţie variabilă, generând o putere maximă de 132 CP la 6300 rpm şi un cuplu maxim de 158 Nm la 4850 rpm.

Autovehiculul poate dezvolta o viteză maximă de 200 km/h şi accelerează de la 0 la 100 km pe oră în 10,7 secunde.

Hyundai Elantra
Reuşeşte să ofere un consum mediu de combustibil de numai 6,4l la 100 km parcurşi, adică poate menţine o autonomie de patrulare de circa 750 km fără realimentare.

Având un coeficient aerodinamic foarte bun, datorat siluetei joase şi caroseriei de tip sedan, Elantra se mândreşte şi cu un portbagaj mare, de 485l şi cu un spaţiu interior pe măsură, care vor fi cu siguranţă apreciate în cadrul activităţilor poliţieneşti.

Printre dotările standard care merită amintite, contribuind la siguranţa şi confortul ofiţerilor din echipajele de Poliţie, menţionăm airbagurile frontale, laterale şi cortină, ABS, EBD, ESP, VSM, climatizarea automată cu sistem de purificare/ionizare, sistemul de pilot automat (Cruise Control), computerul de bord şi senzorul de ploaie, precum şi sistemul audio foarte performant.

Sperăm ca acest parteneriat să fie benefic ambelor părţi şi, mult mai important, să ofere şoferilor siguranţa atât de necesară în trafic, precum şi informarea corectă şi oportună privind condiţiile în care se circulă, corect şi legal, în toate sezoanele anului.

Sursa: DAB Auto Serv Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii