Skoda Fabia S2000
Desemnarea modelului ceh drept câștigător este justificată de performanțele excelente obținute anul acesta într-o impresionantă colecție de întreceri derulate pe toate meridianele.

Cu acest model Sebastien Ogier a reușit să se claseze pe locul 10 în WRC și să fie cel mai rapid pilot în disputa mașinilor de gen, titlul fiind neoficial în condițiile în care acesta nu a fost înscris în S-WRC. Apoi, evident, este vorba de reușitele din IRC, acolo unde, pe lângă cele două titluri din 2012, la piloți prin Andreas Mikkelsen respectiv la constructori, primele patru poziții în ierarhia piloților au fost ocupate de utilizatori ai modelului Skoda Fabia S2000. În plus de notat și 8 victorii în cele 13 etape ale IRC 2012. În plus, Skoda Fabia S2000 și-a trecut în cont titlul european prin Juho Hanninen, dar și ”dubla” în FIA APRC prin Chris Atkinson.

Celelalte modele nominalizate au fost Citroen DS3 WRC, Ford Fiesta RS WRC și Ford Fiesta RRC.

Rally Magazin Awards 2012 powered by Skoda a reprezentat cea de-a treia ediție a unui eveniment care are drept principal obiectiv evidențierea celor mai performanți actori implicați în raliuri, indiferent că vorbim de sportivi sau de organizatori, constructori, companii și persoane ale căror rezultate nu pot fi cuantificate într-un clasament strict sportiv.

Sursa: Skoda Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii