Suzuki Jimny
La sfârşitul lunii martie, cinci fani împătimiţi Suzuki din Anglia, vor pleca într-un turneu de 27,000 de mile în jurul lumii. Acest turneu are ca scop strângerea de fonduri umanitare pentru Asociaţia Salvaţi Copii şi Spitalul Oakhaven din Lymington, Hampshire.

Expediţia pusă la cale de retrasul om de afaceri Lesli Carvall, va lua startul din Trafalgar Square din Londra pe data de 31 martie 2013.

Pentru călătoria de cinci luni, echipajul a ales ca parteneri de nădejde, două modele Suzuki Jimny, tocmai pentru a dovedi că imensul itinerariu poate fi parcurs în vehicule low cost, 4X4 compacte şi cu adevărate veleităţi de a trece cu usurinţă peste condiţiile traseului de pe întreg mapamondul.

Echipajul va calători în două Suzuki Jimny noi care vor avea în mare parte configurarea standard, dar pentru facilitarea şi confortul călătoriei, maşinile au fost echipate cu suport de bagaj suplimentar, anvelope all-teraine (AT), arcuri şi amortizoare modificate precum şi bare faţă-spate ramforsate şi întărite. In prezent, membrii echipajului se află într-un cantonament de pregătire fizică, urmând de asemenea un curs tehnic privind întreţinerea şi repararea maşinilor. Unul dintre cele mai frumoase aspecte ale acestei expediţii umanitare, este faptul că membrii echipajului se găsesc la cea de-a doua tinereţe, sloganul inventat de ei pentru aceasta acţiune în scopuri caritabile fiind unul foarte relevant “Heaven can wait. I’m busy”.

Primele state care urmează să fie străbătute în cele două Suzuki Jimny de către echipajul format din Leslie Carvall, Maher Glyn, Alan Butler, Scott Charles şi Peter Streets sunt Franţa, Belgia, Luxemburg, Germania, Republica Cehă ,Polonia şi Rusia.

Alături de cele două Suzuki Jimny, echipajul va parcurge o călătorie ameţitoare de 153 de zile, o istovitoare distanţă de 16,500 de mile terestre şi 10,375 de mile marine. Data programată de întoarcere în Southampton Boat Show este 12 septembrie 2013.

Sursa: Suzuki Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii