Nasser Al-Attiyah
Aventura lui Nasser Al-Attiyah in Raliul Dakar 2013 s-a terminat prematur, in ziua a noua, in urma unei probleme la pompa de apa. Nasser si Lucas Cruz, navigatorul sau, au fost implicati in lupta pentru prima pozitie in clasamentul general pana cand problemele tehnice i-au obligat sa abandoneze cursa.

Chiar daca acesta nu este cel mai placut mod de a incheia raliul pentru Nasser, totusi Dakar 2013 poate fi considerat o reusita tinand cont ca echipa Qatar Red Bull Rally Team a participat cu doua buggy-uri de constructie proprie.

Qatar Red Bull Rally Team a reusit sa castige cinci din primele 8 probe speciale ale raliului la prima prezenta in Dakar, iar Nasser Al-Attiyah a fost in lupta pentru prima pozitie pana la jumatatea cursei. Carlos Sainz si Nasser Al-Attiyah, ambii piloti ai echipei Qatar Red Bull Rally Team, au reusit sa castige probe demonstrand astfel competitivitatea masinii concepute cu doar cinci luni inaintea startului in Dakar.

Tinand cont de timpul foarte scurt si de faptul ca s-au parcurs foarte putini kilometri de teste, performantele echipei sunt remarcabile, iar Nasser Al-Attiyah este decis sa continue proiectul Qatar Red Bull Rally Team si sa obtina un rezultat mai bun in Raliul Dakar 2014. „Sunt dezamagit ca nu am reusit sa ajung la sosire, dar in acelasi timp sunt multumit de performantele masinii. Stiam ca se poate intampla si asta, tinand cont de timpul foarte scurt avut la dispozitie, dar acum ne vom concentra pentru editia viitoare si sunt sigur ca putem sa obtinem un rezultat bun in 2014”, a spus Nasser Al-Attiyah la sosirea in Cordoba.

Sursa: Berti Panaiot, National Communication Manager 
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii