Dacia Bun de Tipar
Dacia a dat „Bun de Tipar” joi, 25 aprilie 2013, în cadrul celei de-a doua ediții Galei Industriei de Carte din România. Este o asociere care vine în continuarea parteneriatului deja tradițional cu Târgul de carte Gaudeamus și cu alte acțiuni din aceeași sferă precum donații de carte sau de e-book readere pentru copii din zona Argeș sau pentru copii cu rezultate deosebite.

In calitatea sa de partener, Dacia a susținut categoria „Cea mai bună carte netipărită”, e-book, la care câştigător a fost „Aceasta e prima mea revoluţie. Furaţi-mi-o” de Paula Erizanu (Cartier), iar menţiunea specială a juriului a fost acordată editurii Polirom.

Premiile au fost acordate de Viorel Asaftei, Director Vânzări speciale Dacia, care a declarat: „Dacia susține cititul în orice formă, fiind un partener deja tradițional la Gaudeamus. Ne bucurăm că începând de anul acesta să susținem Gala Bun de Tipar, gala industriei de carte din Romania, unde ne place să dăm trofee ca de la premianții unei industrii la alta. Am ales să înmânăm premiul pentru Cea mai bună carte netipărită a anului - e-book pentru atributele modern și conectat pe care ebook-ul și Dacia le au în comun. Vă invităm să încărcați ebook-urile pe readere și cărțile în Dokker Van!

Despre Automobile Dacia
Dacia este principalul producător de automobile din România. 

Obiectivul Dacia este acela de a produce o gamă de vehicule robuste, fiabile şi accesibile pentru clienţii români şi străini, la standarde de calitate Renault. 

Calitatea produselor Dacia este recunoscută la nivel internaţional. În cadrul sondajelor realizate de institute şi publicaţii de specialitate, clienţii Dacia se declară foarte satisfăcuţi în legătură cu calitatea maşinilor Dacia.

Dacia este a doua marcă a Grupului Renault.

Sursa: Dacia Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii