6.000 de vehicule fabricate la Uzinele Dacia din Mioveni vor pleca vineri, 5 aprilie 2013, din portul Constanţa către Algeria, pe nava „A Ladybug” (Gărgăriţa), una dintre cele cele mai mari din lume.

Export record din portul Constanta catre Algeria
6.000 de vehicule fabricate la Uzinele Dacia din Mioveni vor pleca vineri, 5 aprilie 2013, din portul Constanţa către Algeria, pe nava „A Ladybug” (Gărgăriţa), una dintre cele cele mai mari din lume. Este cel mai mare volum de vehicule expediat la export într-un singur transport, de la preluarea Uzinelor Dacia de către Grupul Renault. Din lotul de 6.000 de vehicule fac parte modelele Logan, Sandero, Symbol şi Duster (atât sub sigla Dacia, cât şi Renault).

Nava „A Ladybug” are o capacitate maximă de încărcare de 8.000 de vehicule, o lungime de 232 metri, lăţime de 32 m, înălţime de 52 m şi 12 punţi. Activitatea de încărcare a maşinilor pe navă a durat patru zile şi a fost posibilă cu sprijinul furnizorilor de servicii operare portuară şi transport maritim, Neptune Lines şi Romargo Maritime.

Detalii despre cum au fost încărcate cele 6.000 de vehicule pe nava „A Ladybug” puteţi urmări în filmul realizat de Dacia în portul Constanţa: http://www.youtube.com/watch?v=9c1I5sKzon0

Sursa: Dacia Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii