Despre Pro Detailing am mai scris un articol la inceputul acestui an si mai mult ca sigur voi mai scrie si in viitor astfel de articole si acest lucru din doua mari motive.

Pro Detailing
Despre Pro Detailing am mai scris un articol la inceputul acestui an si mai mult ca sigur voi mai scrie si in viitor astfel de articole si acest lucru din doua mari motive:

1. Sunt un pasionat auto care militeaza pentru intretinerea intr-o cat mai buna stare a autovehiculelor de pe drumurile publice din Romania si nu numai, atat din punctul de vedere al sigurantei tehnice al acestora in trafic cat si din acela al aspectului general pe care il prezinta, atat in interior cat si la exterior.

2. Pe magazinul online Pro-Detailing.ro putem gasi o varietate foarte mare de piese, scule si accesorii auto precum si produse pentru detailing-ul auto (pentru aceia dintre voi care nu ati mai intalnit acest termen, detailing-ul auto este o activitate ce are drept scopuri principale refacerea calitatii suprafetelor autovehiculelor si protejarea acestora), necesare atingerii obiectivelor de la punctul 1.

De la inceputul anului si pana acum am navigat de multe ori pe magazinul online Pro-Detailing.ro si am studiat cu multa atentie fiecare categorie de produse in parte. Si nu imi pare rau pentru ca am avut ce vizualiza. Cu o gama foarte mare de produse, care se imbunatateste continuu de la o saptamana la alta, Pro Detailing a reusit sa devina pentru mine un site de referinta in domeniul auto.

Iar daca in articolul trecut am scris despre doua accesorii auto foarte utile in timpul verii pentru posesorii de autovehicule, respectiv despre lazi frigorifice si frigidere auto, astazi ma voi opri asupra aspectului unei masini, atat exterior cat si interior.

Dar sa incep cu partea exterioara. Datorita uzurii in timp, a spalarii incorecte, a urmelor lasate de murdariilor de la pasari, a zgarieturilor suferite in diverse parcari etc., vopseaua autovehiculelor isi pierde o buna parte din stralucire, stralucirea care se stie ca este ceea care atrage cel mai mult atentia la o masina. Si ce facem atunci? Apelam la firme specializate precum Pro Detailing, care ofera servicii de polish auto (corectie vopsea premium).

Si pentru ca aceste corectii trebuie facute la 1 an sau la 2-3 ani, in functie de cum este intretinuta o masina si ce procent din defecte se doreste a fi inlaturat la aceasta, Pro Detailing ne ofera chiar doua tipuri de polish:
  • corectie vopsea premium intr-un pas, pentru masinile care au fost bine intretinute si care poate inlatura defectele intre 50 si 70% la vopselurile moi, intalnite in special la masinile japoneze si intre 30 si 50% la vopselurile normale si ceramice, regasite in mod deosebit la masinile europene;
  • corectie vopsea premium in mai multi pasi, pentru masinile care au fost bine intretinute si care poate inlatura defectele intre 75 si 90%, indiferent de tipul vopselurilor acestora; mai mult decat atat, la acest nivel de corectie, finisajul va fi foarte apropiat ca cel al unei masini noi.
Leatherique BMW
Foto: www.pro-detailing.ro
Nu numai exteriorul este important si atrage la o masina. Si scaunele din piele sunt un simbol al luxului, ce aduc o mandrie nemarginita posesorilor de autovehicule, atunci cand sunt curate si intretinute binenteles. Pentru ca scaunele din piele arata foarte bine, sunt foarte confortabile si foarte durabile in timp atunci cand sunt bine intretinute.

Si in acest caz, Pro Detailing ne ofera servicii de curatare piele prin tratamentul Leatherique, un tratament ce foloseste doua solutii, Leatherique Rejuvinator Oil, pentru a ridica murdaria la suprafata si pentru a hidrata pielea si Leatherique Prestine Clean, pentru a inlatura murdaria si a reda aspectul cat mai apropiat de cel original (mat).

Tratamentul complet Leatherique este recomandat de 2 - 4 ori pe an, iar solutia Leatherique Prestine Clean poate fi folosita ori de cate ori dorim sa curatam obiecte din piele.

Si acestea sunt doar doua din serviciile de detailing pe care le ofera firma Pro Detailing. Pe celelalte va invit cu placere sa le descoperiti chiar voi!
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

2 comentarii

  1. Multumesc mult pentru acest articol si pentru aceste informatii. Am avut nevoie de niste piese pe care le cautam deja de vre-o doua saptamani dar fara nici un succes, insa in magazinul Pro Datailing am gasit tot ce imi trebuia.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu multa placere!
    Ma bucur ca v-am fost de ajutor! :)
    Toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere