Dupa cele doua manse de calificare, desfasurate sambata pe circuitul din Bacau, pilotii echipei Real Racing si-au pastrat sansele la un loc podium in cursele de duminica din prima etapa a Campionatului National de Karting.

CNK
Andrei Margarit pleaca din pole position la clasa Pufo.
Pilotii de la clasa Mini in grafic pentru atingerea obiectivului.
Doua rezultate bune in calificari pentru Eduard Barloiu la clasa KZ.

Dupa cele doua manse de calificare, desfasurate sambata pe circuitul din Bacau, pilotii echipei Real Racing si-au pastrat sansele la un loc podium in cursele de duminica din prima etapa a Campionatului National de Karting.

Prima etapa a sezonului 2013 din Campionatul National de Karting, programata pe circuitul din Bacau, a inceput bine pentru pilotii Real Racing. „Antrenamentele au decurs perfect si toti pilotii si-au intrat repede in ritm. Circuitul din Bacau are particularitatile sale si incercam acum sa stabilim cel mai bun set-up pentru cursa”, a spus Constantin Raileanu, managerul echipei, dupa sesiunile de antrenamente.

In cele doua curse de calificare, Andrei Margarit a avut o evolutie excelenta si si-a asigurat prima pozitie pe grila de start in prima cursa de duminica. Pilotul echipei Real Racing, inscris la clasa Pufo, a terminat prima mansa pe locul secund si si-a asigurat victoria in mansa a doua, ceea ce i-a asigurat pozitia ideala in cursa de duminica. „Andrei Margarit are potential si acest lucru s-a vazut inca din calificari. A fost foarte rapid si sper sa se descurce la fel de bine si in cursele de duminica”, a spus Constantin Raileanu.

La clasa Mini, Kristopher Schlett va pleca in prima cursa de duminica de pe pozitia a treia, iar Andrei Ponta de pe 6. In cele doua manse de calificare, Schlett a terminat pe locul 2, respectiv patru, iar Andrei Ponta pe 4, respectiv 9. „Cei doi au avut mici probleme de trafic, dar si de concentrare pentru ca in antrenamente au avut timpi mult mai buni. In plus, in mansa a doua, imediat dupa start, a avut loc si un accident in care au fost implicati cinci piloti, printre care si Andrei. In aceste conditii nu este un rezultat rau mai ales ca amandoi au potential sa castige pozitii importante in cursa”, a mai adaugat Raileanu.

La clasa KZ, Eduard Barloiu a avut o evolutie excelenta si a terminat pe podium ambele manse de calificare: pe unu in prima si pe trei in mansa secunda. „Si la aceasta clasa suntem in grafic din punctul de vedere al obiectivului propus – clasare pe podium la fiecare clasa unde avem piloti – dar, evident, se mai pot intampla multe in cursele de duminica. Sper ca totul sa decurga cat mai bine si ca pilotii Real Racing vor reusi sa adune cat mai multe puncte la aceasta prima etapa”, a concluzionat Constantin Raileanu, managerul echipei.

Actiunea pe circuitul de karting din Bacau incepe duminica de la ora 10:45 cand sunt programate finalele primei etape din Campionatul National.

Sursa: Berti Panaiot, National Communication Manager
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii