Prima aplicatie mobila a unei echipe de raliuri se poate descarca gratuit pe smartphone-urile si tabletele cu sistem de operare Android din Google Play si din App Store pentru device-urile cu sistem iOS.

Captura ecran defensive
Aplicatia mobila este disponibila gratuit in App Store si Google Play.
Toate informatiile despre Napoca Rally Academy disponibile intr-un singur loc.

Prima aplicatie mobila a unei echipe de raliuri se poate descarca gratuit pe smartphone-urile si tabletele cu sistem de operare Android din Google Play si din App Store pentru device-urile cu sistem iOS.

Aplicatia mobila „Napoca Rally Academy” este cel mai nou mijloc de comunicare al echipei campioane nationale in 2011 cu pasionatii sporturilor cu motor din Romania. Aplicatia mobila este disponibila atat pentru smartphone-urile si tabletele cu sistem de operare Android, cat si pentru cele care folosesc sistemele iOS. „Aplicatia este complet gratuita si poate fi descarcata incepand de astazi. Sper ca prin intermediul aplicatiei sa interactionam mai bine cu suporterii nostri si cu toti pasionatii de sporturi cu motor din Romania”, a spus Marco Tempestini.  

Aplicatia mobila contine ultimele informatii despre activitatea sportiva a echipei Napoca Rally Academy, dar si despre celelalte activitati specifice proiectului NRA: defensive driving, scoala de pilotaj, campanii de responsabilizare sociala, evenimente si proiecte de teambuilding cu tematica auto.

Meniul aplicatiei mobile este structurat in asa fel incat sa ofer un acces facil la toate informatiile disponibile. In sectiunea Stiri utilizatorii pot descoperi informatii de pe site-urile de specialitate si noutati despre echipa Napoca Rally Academy; in sectiunea Media sunt disponibile cele mai noi fotografii si filmulete video, in sectiunea Servicii se pot afla mai multe informatii despre activitatile NRA;sectiunea Echipa ofera detalii despre fiecare echipaj (pilot/copilot) NRA, precum si calendarele competitiilor in care participa echipa, iar in sectiunea Fani utilizatorii vor putea discuta cu membri echipei NRA, vor putea participa la concursuri sau isi vor putea achizitiona produse din e-shop.

In plus, in primele 3 saptamani de la lansarea aplicatiei mobile, cei care descarca aplicatia se pot inscrie in concursul organizat pe pagina de Facebook a echipei Napoca Rally Academy https://www.facebook.com/NapocaRallyAcademy. Utilizatorii care posteaza pe pagina de Facebook print screen-uri din aplicatie sau poze cu aplicatia ruland pe telefoanele sau tabletele lor pot castiga, prin tragere la sorti, obiecte promotionale ale echipei Napoca Rally Academy.

Aplicatia mobila Napoca Rally Academy va fi updatata permanent si este disponibila in limba romana.

Sursa: Berti Panaiot, National Manager Communication
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii