Traseu etapa 1
Campionatul National de Indemanare Auto (C.N.I.A.) va debuta anul acesta cu Etapa I – Bucuresti, Baneasa Shopping City, 25-26 mai 2013.

Christian Ciocan - pilot C.N.I.A., participa cu numarul de concurs 33!

Mai sunt doar trei zilei pana la startul celei de-a treia editii a Campionatul National de Indemanare Auto. Aflat la cea de-a 3-a editie CNIA aduce anul acesta la start-ul primei etape un numar de 59 de piloti (inscrisi pana la aceasta data).

CNIA se va desfasura in 2013 pe parcursul urmatoarelor 7 etape:

1. 25-26 mai Bucuresti, Baneasa Shopping City
2. 22-23 iunie Braila
3. 13-14 iulie Focsani
4. 03-04 august Constanta
5. 31 august-01 septembrie Dr. Tr. Severin
6. 21-22 septembrie Cluj Napoca
7. 12-13 octombrie Ploiesti

Participa piloti de toate categoriile: debutanti, avansati sau juniori, pe diverse tipuri de masini de sub 1600 cmc sau de peste 1600 cmc. De punctat faptul ca juniorii pot participa doar cu masini care in fabricatie de serie sa nu depaseasca 125 CP.

Tot in cadrul CNIA se desfasoara competitia si la grupele:

- Cupa Dacia 1100
- Istorice
- Modificate
- Cupa Femina

Castigator va fi desemnat pilotul/echipajul care va strabate traseul impus in cel mai scurt timp cronometrat din cele mai bune doua rezultate cumulate din trei manse de concurs.

Punctele cumulate vor conta atat in clasamentul pe clase si grupe cat si in clasamentul general (cu exceptia clasa Modificate).

La linia de start se va prezenta anul acesta si comisarul Christian Ciocan, pilot in cadrul GT Auto Club Sportiv.

Christian Ciocan va concura cu numarul de concurs 33 (nr. licentei de pilot) pe o masina Ford Streetka, la categoria D2.

Pentru inscrieri in C.N.I.A. si alte informatii contactati organizatorul pe www.gtautoclub.ro.

Sursa: GT Auto Club Sportiv
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii