VIP Shuttle
Automobile Bavaria a pus la dispoziţia CNAB o flotă de automobile BMW care va asigura implementarea serviciilor VIP Shuttle pentru clienţii aeroporturilor Henri Coandă - Otopeni şi Aurel Vlaicu - Băneasa.

Flota de automobile destinate programului VIP Shuttle cuprinde un număr de 7 maşini, următoarele modele: BMW Seria 7, BMW Seria 5 şi BMW X5. Automobile Bavaria este dealerul BMW care a fost ales de către BMW Group pentru derularea acestui parteneriat în România, acţiune ce se înscrie în cadrul unei strategii globale pe care BMW Group o implementează în colaborare cu ACI - Consiliul Internaţional al Aeroporturilor şi principalele aeroporturi internaţionale. Până în acest moment, parteneriate similare se derulează cu aeroporturile din München, Praga, Düsseldorf, Dubai, Beijing, Shanghai, Bangkok, Copenhaga, St. Barts sau Malta.

Acest serviciu se adresează pasagerilor VIP şi Business, care achiziţionează pachete de servicii speciale oferite de Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti pe aeroporturile internaţionale Henri Coandă şi Aurel Vlaicu.

Automobile Bavaria – Centru de competenţă pentru vânzări speciale
Automobile Bavaria este singurul dealer din România certificat de către BMW ca Centru de Competenţă pentru vânzări speciale (SSCC). Având această calitate, Automobile Bavaria a furnizat autospeciale şi motociclete destinate autorităţilor din România şi a iniţiat programe de susţinere a unor activităţi derulate de acestea. Printre ele enumerăm parteneriate cu Inspectoratul General al Poliţiei Române, Poliţia Autostrăzi sau ISU.

Programele BMW pentru autorităţi şi corporaţii
De mai bine de 50 de ani BMW a dezvoltat programe speciale destinate autorităţilor sau marilor companii. Fiabilitatea, motoarele şi elementele de siguranţă au fost principalele atuuri datorită cărora BMW şi-a construit reputaţia în acest domeniu. În ultimii ani, eficienţa şi consumul redus de combustibil, precum şi costurile de mentenanţă scăzute au devenit priorităţi în politica de achiziţie a automobilelor. Prin programele de întreţinere gratuită oferite atât cumpărătorilor privaţi, cât şi autorităţilor, BMW a oferit un sprijin suplimentar utilizatorilor autoturismelor acestei mărci, în primii 5 ani sau 100.000 km, costul reviziilor fiind suportate de producător.

BMW Seria 7
BMW Seria 7 îşi reconfirmă poziţia de cel mai inovator sedan din segmentul de lux.
"Nava-amiral" a flotei BMW, echipată cu tehnologie avansată, cuprinde o serie de concepte care, aparent, se anulează reciproc: dinamism, eficienţă, confort. Farurile LED conferă automobilului o imagine unică şi o prezenţă deosebit de puternică. La interior, BMW Seria 7 asigură un nivel de confort crescut printr-o izolare fonică optimizată, îmbunătăţiri ale şasiului şi suspensiei şi o selecţie vastă a echipamentelor opţionale, care includ şi sistemul de sunet Bang & Olufsen. Automobile Bavaria a oferit CNAB, în cadrul programului VIP Shuttle, modelul BMW 740d, echipat cu tracţiune integrală BMW xDrive şi un motor care generează 313 CP (230 kW), cu un consum urban de 6.0l/100 km şi acceleraţie de la 0 la 100 km/h în 5,5 secunde.

BMW Seria 5
BMW Seria 5 convinge printr-un design elegant şi sportiv, printr-un interior de calitate şi un comportament rutier de excepţie susţinut de echipamente opţionale unice în segment, precum Adaptive Drive sau Integral Active Steering. Gama include şapte motorizări pentru versiunea sedan, de la 520d (135 kW/184 CP) cu un consum de numai 4,9 litri la 100 km, până la versiunea V8 Twin-Power-Turbo 550i (300 kW/ 407 CP). Automobile Bavaria a oferit pentru CNAB în cadrul programului VIP Shuttle modelul BMW 520d, echipat cu un motor care generează un consum urban de 5.0l/100 km şi accelerează de la 0 la 100 km/h în 8,1 secunde.

BMW X5
BMW X5 rămâne simbolul inovaţiei pentru conceptul Sports Activity Vehicle. Automobilul spaţios, cu cinci uşi, oferă până la şapte locuri. Sistemul inteligent BMW xDrive de tracţiune integrală garantează acceleraţia, atât pe şosea, cât şi în regim off-road. Tehnologia de transmisie integrală permanentă, controlată electronic, distribuie variabil forţa de tracţiune între puntea faţă şi cea spate în funcţie de fiecare situaţie, asigurând atât o aderenţă optimă, cât şi un comportament dinamic excelent. Automobile Bavaria a oferit pentru CNAB, în cadrul programului VIP Shuttle, modelul BMW X5 xDrive30d, echipat cu un motor care generează un consum urban de 7.5 l /100 km şi accelerează de la 0 la 100 km/h în 7,6 secunde.

Automobile Bavaria Group este cea mai mare reţea de dealeri BMW din România şi deţine alte cinci centre în Germania. Pe plan local, grupul comercializează autoturisme BMW, MINI, noi şi rulate, motociclete BMW, Husqvarna, noi şi rulate, deţine singurul service Rolls-Royce pe o rază de 1.000 de kilometri. Prin reţeaua MHS Truck & Bus este importatorul şi distribuitorul camioanelor MAN şi al autobuzelor Neoplan în România.

Sursa: Cristian Pasarica, Social Media Manager Automobile Bavaria
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii