Linia DS a repurtat un real succes pe parcusul celor trei ani de la lansare. Gama si-a dovedit succesul comercial, înregistrând un număr de 350.000 unităţi vândute si bucurându-se în acelasi timp de aprecierile criticilor.

Citroen DS3 Cabrio
Linia DS a repurtat un real succes pe parcusul celor trei ani de la lansare. Gama si-a dovedit succesul comercial, înregistrând un număr de 350.000 unităţi vândute si bucurându-se în acelasi timp de aprecierile criticilor. Atât în China cât si în Europa, linia DS si concept car-urile impresionează cu siguranţă pe oricine. Printre cele mai recente distincţii se numără: premiul “Best Revealing Car Award” obţinut de Wild Rubis în China, premiul “Best Supermini 2013” câstigat de Citroën DS3 în UK, si “All-terrain Hybrid Car of the Year 2013” pentru Citroën DS5 în Germania.

Gama DS de la Citroën debutează cu notorietate în China…
Linia DS a fost lansată cu un an în urmă, în China, cea mai mare piaţă auto din lume. Poziţionându-se ca un brand distinctiv pentru clienţii chinezi, aceasta a atras atenţia presei în cadrul Salonului Auto de la Shanghai cu concept car-ul Wild Rubis. Veritabilă chintesenţă a tehnologiei, cu un stil rafinat si puternic, Wild Rubis a primit premiul “Best Revealing Car Award”, oferit de revista chinezească BitAuto si premiul “Best Concept Car” oferit de revista Netease. ”DS World”, primul showroom DS din lume, localizat în Shanghai, a câstigat de asemenea premiul “Best Service Agency”.

si excelează de asemenea în Europa
Revenind în “Old World”, CITROËN DS3 câstigă premiul “Best Supermini 2013” în UK în urma sondajului de satisfacţie JD Power în rândul deţinătorilor de vehicule din UK, desfăsurat în luna mai pentru revista ”What Car?”. Ocupând locul 4 dintr-un total de 116 modele, CITROËN DS3 a obţinut 5 stele pentru performanţă, servicii si costuri de întreţinere.

În Germania, CITROËN DS5 a fost votat “All-terrain Hybrid Car of the Year 2013” la începutul lunii aprilie de către 100.000 cititori ai revistei Auto Bild Allroad, cea mai cunoscută revistă de automobile 4x4 din Europa.

Începând cu 1 februarie 2013, Trust Motors, importator Peugeot, a preluat oficial activităţile de import si distribuţie în România ale produselor marca Citroën (autovehicule, piese de schimb si accesorii, servicii de întreţinere si reparaţii). Gama DS este comercializată si în România prin reţeaua autorizată Citroën, la preţuri începând de la 11.109 € pentru DS3, de la 15.901 € pentru DS4 si de la 22.008 € pentru DS5. Preţurile sunt fără TVA si cuprind oferta promoţională în vigoare.

Sursa: Mihaela Taflan, Manager Trust Motors
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii