Sebastian Barbu in ERC
Sebastian Barbu va lua startul in Raliul Croatiei.
A doua optiune este Raliul San Remo in Italia.
Pilotul sibian va concura cu modelul Citroen DS3 R3.

Dupa victoria spectaculoasa, la clasa 2WD, din Raliul Sibiului, etapa a saptea din Campionatul European de Raliuri, Sebastian Barbu si-a propus sa mai participe la inca doua etape din Campionatul European de Raliuri (ERC).  Prima etapa din program este Raliul Croatiei (26 - 28 septembrie), iar a doua optiune ar fi Raliul San Remo din Italia.

Sebastian Barbu nu a avut in acest sezon un program complet in Campionatul National de Raliuri Dunlop, pilotul sibian incercand sa gaseasca bugetul pentru o participare in Campionatul European de Raliuri. Dupa victoria spectaculoasa, la clasa 2WD, din Raliul Sibiului, etapa inclusa anul acesta in calendarul european, Sebastian Barbu a pus la punct programul pentru acest final de an. "Dupa succesul de la Sibiu am reusit sa gasim bugetul necesar pentru Raliul Croatiei si sper sa gasim solutia pentru a lua startul si in Raliul San Remo. Mi-ar fi placut sa merg in Cehia si Croatia, dar timpul pana la Barum Rally a fost prea scurt si astfel au ramas Croatia si Italia in program", a spus Sebastian Barbu.

La ambele etape din Campionatul European de Raliuri, Sebastian Barbu va lua startul cu modelul Citroen DS3 R3 cu care a castigat la Sibiu, preparat de echipa austriaca Wurmbrand Racing. Raliul Croatiei este programat in perioada 26 - 28 septembrie pe specialele de asfalt din jurul statiunii Porec si are o lungime de aproape 240 kilometri impartiti in 14 probe speciale. Raliul San Remo, una din cursele legendare din lumea sporturilor cu motor, este programat tot pe asfalt in perioada 10 - 12 octombrie. "Vor fi doua raliuri in premiera pentru mine si sunt sigur ca va fi o experienta fantastica. Etapa din Croatia este una cu traditie in Campionatul European, iar cea din Italia nu mai are nevoie de nicio prezentare. Mi-am dorit foarte mult ca in acest an sa particip la cat mai multe etape internationale si ma bucur ca dupa succesul de la Sibiu am ocazia sa mai particip la inca doua curse din ERC", a adaugat Sebastian Barbu.

Sebastian Barbu se afla pe podium in clasamentul general din Campionatul National de Raliuri Dunlop, la clasa 2WD, chiar daca nu a participat decat la patru etape din acest sezon. "Nu am stabilit inca programul pentru competitia interna, dar mi-ar placea sa raman pe podium la clasa masinilor cu tractiune pe doua roti la final de sezon. In functie de programul european voi decide la ce etape din Romania voi mai lua startul pana la sfarsitul anului", a spus Sebastian Barbu, care in competitia interna va concura cu modelul Renault Clio RS.

Sursa: Berti Panaiot, National Communication Manager
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii