Dupa ce au castigat titlul in ERC Production Cup, cele doua echipaje Napoca Rally Academy vor incheia sezonul 2013 cu stil. Marco Tempestini si Simone Tempestini vor lua startul la ultima etapa din Campionatul Mondial de Raliuri: Wales Rally GB.

Marco Tempestini
Marco Tempestini si Simone Tempestini vor lua startul in ultima etapa din Campionatul Mondial de Raliuri.
O etapa clasica cu provocari mari pentru echipajele Napoca Rally Academy.
22 probe speciale cu o lungime de 316 kilometri.

Dupa ce au castigat titlul in ERC Production Cup, cele doua echipaje Napoca Rally Academy vor incheia sezonul 2013 cu stil. Marco Tempestini si Simone Tempestini vor lua startul la ultima etapa din Campionatul Mondial de Raliuri: Wales Rally GB. 

Dupa un sezon in care si-au atins o mare parte din obiective, echipajele Marco Tempestini/Lucio Baggio si Simone Tempestini/Dorin Pulpea vor incheia sezonul 2013 cu stil pe specialele din Tara Galilor, acolo unde este programata ultima etapa din Campionatul Mondial de Raliuri. Cu o locatie noua a cartierului general, la Deeside in loc de Cardiff, ultima etapa din Campionatul Mondial de Raliuri va fi cu siguranta un test util pentru Simone Tempestini, mai ales ca planurile sale includ participarea la mai multe etape din Campionatul Mondial in 2014. „Dupa experienta din Finlanda, cu o masina de la clasa R2, astept acum cu nerabdare startul in etapa din Tara Galilor. Probele sunt tipic britanice si cred ca ne vom acomoda rapid cu ele. Este dificil sa obtii un rezultat de top la prima participare intr-o astfel de etapa, dar, asa cum am facut si pana acum, suntem aici ca sa adunam experienta. Anul acesta a fost un an in care am invatat multe si acest lucru s-a vazut in timpii pe probe ceea ce pentru noi este cel mai important”, a spus Simone Tepestini, care va pilota un Subaru Impreza Sti la clasa 3 la fel ca in Campionatul European de Raliuri.

Pentru Marco Tempestini si Lucio Baggio, Wales Rally GB este o noua provocare dupa un sezon complet in Campionatul European de Raliuri. „NRA a castigat titlul european anul acesta si tinand cont ca ne-am atins acest obiectiv am vrut sa avem si o participare in Campionatul Mondial. Etapa din Marea Britanie este una dintre cele la care trebuie sa participi macar o data”, a spus Marco Tempestini.

Pentru Marco Tempestini aeasta este a doua prezenta in Wales Rally GB dupa cea din 2008. „Simone a demonstrat ca merge foarte tare pe macadam si de abia astept sa vad cum stam in duelul direct. Eu cred ca va fi mai rapid decat mine pentru ca suprafata este mai alunecoasa si el a demonstrat ca poate sa mearga tare in aceste conditii, dar vom vedea. Nu avem nicio miza aici si sunt sigur ca ne vom distra pe probele din Tara Galilor”, a mai adaugat Marco Tempestini, care va pilota un Subaru Impreza R4.

Ultima etapa din Campionatul Mondial de Raliuri este va desfasura in perioada 14 – 17 noiembrie. Etapa din Tara Galilor are 22 de probe speciale cu o lungime de 316 kilometri pe macadam.

Sursa: Berti Panaiot, National Communication Manager
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii