BADmobilul tinerilor entuziaști ce își vor începe aventura în raliul caritabil Amsterdam-Dakar pleacă echipat cu anvelope Goodyear 175/80R14 88T VECTOR 5+, adaptate pentru a rula bine în condiții diverse și în toate anotimpurile.

BADRally
BADmobilul tinerilor entuziaști ce își vor începe aventura în raliul caritabil Amsterdam-Dakar pleacă echipat cu anvelope Goodyear 175/80R14 88T VECTOR 5+, adaptate pentru a rula bine în condiții diverse și în toate anotimpurile.

Tinerii entuziaști, pasionați de călătorii, aventură, dar și înzestrați cu un deosebit spirit caritabil, Alexia Ion și Mihai Tuhari, formează prima echipă românească ce va lua startul în raliul caritabil Amsterdam-Dakar. Ajuns la a 14-a sa ediție, raliul pornit cu câțiva ani în urmă din pasiunea unor iubitori de aventură, deschis și către probleme sociale și economice de pe continentul african, este totodată prima mare aventură a celor doi tineri din echipa BADRally.

Cu o durată fixă de o lună de zile, timp în care toate mașinile înscrise în competiție trebuie să ajungă la destinație cu vehiculele în stare bună, raliul va debuta pe data de 2 noiembrie din Amsterdam și va traversa țări precum Franța, Spania, Maroc sau Gambia, dar și deșertul Sahara.

“În acest raliu, anvelopele Goodyear Vector 5+ vor avea de parcurs de la drumuri de iarnă și toamnă târzie – traversând în plină lună noiembrie țări precum Olanda, Franța sau Germania -,  până la drumuri uscate de arșița celor mai toride veri și chiar acoperite de nisipurile dense ale deșertului Sahara. Oferindu-le ca echipare celor de la BADRally, am dorit să dăm celor doi curajoși aventurieri caritabili încrederea de care au nevoie pentru a duce la bun sfârșit proiectul lor: o aventură de zile mari care se va încheia cu un gest frumos pentru cei care au nevoie de ajutor și sprijin”, a declarat Raluca Boțan, Marketing Coordinator la Goodyear Dunlop Tires România.

Echipa BADRally a pornit deja pe 4 roți spre punctul de start al raliului: Amsterdam, iar traseul lor poate fi urmărit live pe site-ul dedicat acestui proiect.

În punctul de destinație finală a raliului, echipa va  dona mașina cu care a concurat în raliul Amsterdam-Dakar, urmând ca aceasta să fie licitată de o fundație dedicată cauzelor caritabile pentru salvarea Africii.

Sursa: Izabella Ghita, PR Managing Partner QLT Group Division
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii