Sixt rent a car
Sub umbrela programului de responsabilitate sociala Regine Sixt Children’s Aid Foundation „Drying Little Tears”, Sixt rent a car a organizat, duminica 2.03.2014, o excursie la munte pentru copii de la Casa Sf. Ioan, care ofera sprijin copiilor intre 8 si 18 ani aflati in situatia de abandon familial.

Programul zilei dedicate copiilor de la Casa Sf. Ioan, sustinuta de Asociatia Caritas Bucuresti, a inclus o excursie antrenanta la Sanctuarul „Libearty” de langa orasul Zarnesti, unde sunt gazduiti mai mult de 70 de ursi bruni europeni. Copii au aflat povestea ursilor salvati din captivitate, unde au suferit in conditii precare, reintegrati acum in mediul lor natural, intr-un areal de 69 de hectare cu paduri si izvoare de langa orasul Zarnesti.

In urma vizitei cu profil educativ, echipa Sixt/Casa Sf.Ioan a mers la Castelul Bran, unde copii au avut parte de o lectie de istorie la fata locului. Cei mici au aflat despre insemnatatea cetatii, despre istoricul ei si importanta in apararea regiunii,cat și despre utilizarea ei ca resedinta regala. Ziua plina de aventuri s-a incheiat cu drumul de intoarcere spre Bucuresti, timp in care copii, obositi dar satisfacuti de excursie, si-au povestit unii altora impresiile din timpul zilei.

„Ne bucuram ca am putut participa activ la acest demers al Casei Sf. Ioan. A fost o zi foarte frumoasa si sper ca in acelasi timp si educationala pentru acesti copii ascultatori. Prin programul de responsabilitate sociala Regine Sixt Children’s Aid Foundation „Drying Little Tears” Sixt sustinem proiectele care au ca scop imbunatatirea conditiilor de viata pentru copii iar impreuna cu Asociatia Caritas Bucuresti si Casa Sf. Ioan speram sa mai punem in practica si alte actiuni de acest fel in viitor.”, a declarat Mariana Gheorghe Manager Sixt Rent a Car Romania.

Sixt rent a car este compania de inchirieri auto de top in Germania si Austria, care iti pune la dispozitie serviciile sale la nivel national si international in peste 3.500 de locatii din peste 105 tari.

In Romania Sixt rent a car ofera servicii in Arad, Bucuresti, Brasov, Bacau, Cluj Napoca, Constanta, Iasi, Oradea, Sibiu, Suceava, Tg. Mures, Timisoara.

Dispune de o flota dinamica, cu peste 10 brand-uri auto, cu masini de categorie mini si economica pana la masini 4 X4, microbuze sau limuzine.

Sursa: Mihaela Bisog
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii