Goodyear Dunlop anunţă azi că va prezenta public, la ediţia de anul acesta a Salonului Internațional Auto de la Geneva noi inovaţii în domeniul gamelor de anvelope SUV şi de tip cross-over, precum şi anvelopele Dunlop de înaltă performanţă.

Goodyear Dunlop anunţă azi că va prezenta public, la ediţia de anul acesta a  Salonului Internațional Auto de la Geneva noi inovaţii în domeniul gamelor de anvelope SUV şi de tip cross-over, precum şi anvelopele Dunlop de înaltă performanţă.

Tehnologiile viitorului
Concentrându-se pe abordarea sa specifică “beyond tomorrow”, Goodyear va dezveli un nou concept de anvelopă destinată mașinilor de tip SUV, proiectată pentru a trece la noi niveluri de perfomanţă din punct de vedere atât al rezistenţei la rulare, cât şi al aderenţei pe carosabil umed, ambele fiind criterii importante pe noua etichetă UE pentru anvelope. Conceptul reprezintă una din multiplele direcţii pe care compania le urmează pentru a aduce pe piaţă noi soluţii sustenabile pentru piaţa viitoare a anvelopelor destinate mașinilor de tip SUV.

Dunlop va prezenta, la rândul său, un nou concept de anvelopă, proiectat să atingă noi niveluri de performanţă pentru vehicule, cu transmisie a informației între anvelopă şi computerul de bord al mașinii. Anvelopa va fi expusă la standul Goodyear Dunlop, situat în sala principală a expoziţiei.

Noi realizări și colaborări
Pe segmentul SUV şi cel al maşinilor de de tip cross-over, care este în creştere în Europa, Goodyear va expune noile sale realizări în acest domeniu. Printre acestea se numără și primele anvelope pentru vehicule de tip SUV şi cross-over care au obţinut cele mai înalte ratinguri din punct de vedere al criteriilor de performanță conform noii etichete UE pentru anvelope, stabilind noi standarde în realizările companiei, în domeniul etichetării UE.

Dunlop va expune ultimele sale echipări originale realizate cu anvelopele Sport Maxx Race şi RT, pe unele din cele mai recente modele Mercedes-AMG.

Sprijin oferit presei
Goodyear va continua să îşi onoreze tradiţia, oferind sprijin organizatorilor atât la nivelul centrului de presă cât și al serviciilor. Ca parte a implicării sale în îmbunătăţirea experienţei jurnaliştilor, a atașat un stick USB în badge-urile aferente identificării jurnaliştilor acreditaţi, pentru o colectare și manipulare cât mai rapidă a informaţiilor transmise, tot din partea Goodyear Dunlop fiind oferite băuturi energizante şi cafele în zona de presă.

Sursa: Izabella Ghita, PR Managing Partner QLT Group Division
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii