Dacia, Masina Oficiala FILB 7
Dacia a susţinut cea de a VII-a ediție a Festivalului Internațional de Literatură de la București (FILB), cel mai important festival internațional, independent, de literatură din România, desfăşurat în acest an între 3-6 decembrie 2014.

Evenimentele din cadrul FILB 7 au avut loc la Clubul Țăranului, British Council, Institutul Balassi – Institutul Maghiar din București și Cărturești (Verona).

Printre invitații din străinătate, îi menţionăm pe Serghei Jadan (Ucraina), Toni Marques (Brazilia), Emilian Galaicu-Păun (Republica Moldova), Immanuel Mifsud (Malta), Andrea Bajani (Italia), Najwan Darwish (Palestina), Krisztina Tóth (Ungaria), Marius Daniel Popescu (Elveția), Paul McAuley (Marea Britanie) sau Richard Morgan (Marea Britanie). Acestora li s-au alăturat, de-a lungul celor 4 zile de festival, nume importante ale literaturii române contemporane.

În lista noutăților pe care le-a adus ediția de anul acesta a Festivalului Internațional de Literatură de la București s-a aflat și seara dedicată literaturii Scienece Fiction și fantasy-ului, la care au participat doi dintre cei mai importanți autori britanici contemporani (Paul McAuley, Richard Morgan), alături de doi dintre maeștrii SF-ului românesc (Sebastian A. Corn, Michael Haulică).

Sursa: Dacia Romania 
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii