i 20 wrc Front High
Hyundai Motorsport a dezvaluit ca Hyundai Mobis va fi principalul partener al echipei a doua, incepand cu urmatoarea etapa din Campionatul Mondial de Raliuri FIA (WRC).
Incepand cu Raliul Suediei, Hayden Paddon va fi pilotul principal al echipei Hyundai Mobis World Rally, in masina cu numarul 20, in timp ce Kevin Abbring va participa la cel putin patru etape pe un al patrulea Hyundai i20 WRC.
Echipa a doua va fi inregistrata sub licenta Hyundai Motorsport N.

Hyundai Motorsport a anuntat ca Hyundai Mobis va fi partenerul principal pentru echipa a doua, urmand ca de la Raliul Suediei sa fie inscris un al treilea model i20 WRC sub licenta Hyundai Motorsport N. Numele celei de-a doua echipe va fi Hyundai Mobis World Rally Team.

Echipajul Hayden Paddon si John Kennard va demara campania de anul acesta in Raliul Suediei si va concura pentru Hyundai Mobis World Rally Team la toate celelalte etape ramase in calendar.

Pilotul oficial de teste Kevin Abbring va concura si el in cel putin patru etape din WRC pentru echipa  Hyundai Mobis World Rally cu o a patra masina.

Chiar daca va concura cu doua echipe in 2015, asa cum a fost cazul si in sezonul trecut, Hyundai Motorsport va gestionata toate masinile din aceeasi zona operationala in parcul de service, utilizand aceeasi echipa de ingineri si mecanici.

“Suntem incantati ca Hyundai Mobis este partenerul principal pentru a doua echipa si ca la Raliul Suediei vom avea o a treia masina pentru Hyundai Mobis World Rally Team. Hayden Paddon este pilotul principal si va concura alaturi de Hyundai Shell World Rally Team la toate celelalte etape din acest sezon. Ne bucuram ca putem sa-i oferim o sansa si lui Kevin Abbring, pilotul nostru de teste, de a participa la cateva etape din WRC anul acesta, tot pentru Hyundai Mobis World Rally Team. Avem in plan participarea la patru etape cu Kevin, dar inca nu am stabilit exact care vor fi acestea. In timp ce echipa Hyundai Shell World Rally va continua competitia, asa cum a facut si la Monte-Carlo, echipa a doua va oferi ocazia unor tinere talente sa-si demonstreze potentialul in WRC, un angajament pe care ni l-am asumat atunci cand am decis sa ne implicam in aceasta competitie”, a declarat Michel Nandan, directorul echipei.

Sursa: Hyundai Auto Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii