A început noul sezon al evenimentelor Autonet Mobility Show, iar anul acesta vă așteptăm cu multe surprize și același nivel profesional înalt. Astfel, între 8 și 9 mai vă așteptăm la primul Autonet Mobility Show al anului, găzduit în inima Transilvaniei, la Cluj Napoca.

Autonet Mobility Show Cluj Napoca
A început noul sezon al evenimentelor Autonet Mobility Show, iar anul acesta vă așteptăm cu multe surprize și același nivel profesional înalt. Astfel, între 8 și 9 mai vă așteptăm la primul Autonet Mobility Show al anului, găzduit în inima Transilvaniei, la Cluj Napoca.

Spre deosebire de anii trecuți, în 2015 Autonet Mobility Show Cluj Napoca a schimbat locația. Recent construita Sală Polivalentă va constitui noul cadru al evenimentului, oferind un plus de eleganță, confort și profesionalism. Sala se află în vecinătatea stadionului Cluj Arena, pe malul Someșului și asigură toate facilitățile desfășurării unei expoziții de asemenea amploare, fiind una dintre cele mai bine dotate centre de conferințe și expoziții din țară.

Așa cum v-am obișnuit în edițiile trecute, la Autonet Mobility Show aveți ocazia de a vedea cele mai noi inovații apărute pe piața componentelor auto și de a discuta în mod direct cu reprezentanții celor mai importanți producători de piese auto, accesorii, echipamente de service sau concepte de service. Vă așteaptă peste 100 de standuri expoziționale care vor acoperi întreaga gamă de produse și servicii destinate profesioniștilor din domeniul reparațiilor și întreținerii de vehicule. În ceea ce privește posibilitățile de relaxare, vă pregătim un program foarte dinamic, atât în interior cât și în exterior. Numeroase standuri, vă așteaptă cu concursuri și acțiuni prin care puteți câștiga premii importante și vă puteți demonstra îndemânarea. În parcare veți putea fi martorii unei demonstrații de intervenție în caz de accident oferite de partenerii A24 Assistance.

În zona de catering veți putea savura preparate culinare delicioase, dar veți avea, de asemenea, ocazia de a vă desfăta papilele gustative cu diferitele vinuri oferite spre degustare de către standul Wine-in-Business. Pentru pasionații sportului cu motor prezența lui Mani Gyenes, cel mai bun român din Raliul Dakar, va fi o atracție deosebită. Mani vă așteaptă cu motocicleta sa de Dakar, pregătit să vă povestească despre aventurile sale, să ofere autografe și să facă poze cu dumneavoastră.

Partenerii Autonet se mai pot bucura de prezentări tehnice ale furnizorilor dar și de o largă varietate de tipuri de promoții: cu discount general, pe mărci, pe linii de produse și altele. De asemenea, doar la Autonet Mobility Show, nu ratați ocazia de a participa la tombolele și acțiunile noastre promoționale în care punem la bătaie peste 5000 de premii.

Acestea sunt doar câteva dintre atracțiile Autonet Mobility Show, multe altele fiind pregătite ca surprize, atât profesionale cât și de relaxare. De aceea, vă așteptăm, la Cluj Napoca pentru un eveniment auto de o înaltă ținută tehnică, într-o atmosferă relaxată și relaxantă.

Sursa: Autonet.ro
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii