Emil Ghinea
Turometrul adrenalinei îl readuce pe Emil Ghinea în competițiile de viteză în coastă. Pilotul din Mangalia își face debutul în Campionatul de Viteză în Coastă Bulgar la volanul "rachetei galbene", campionat ce se reia după o întrerupere de câțiva ani.

Invitat de federația bulgară de profil, Emil va concura în perioada 04 - 05 aprilie a.c. la prima etapă ce se va disputa la Shumen.

"Pauza din campionatul național mi-a permis să efectuez o revizie completă la Renault-ul Clio RS V6 Trophy. Invitația federației bulgare a venit într-un moment cât se poate de bun pentru mine. Nu am avut ocazia să efectuez teste sau antrenamente, iar acest aspect nu este în favoarea unui pilot care trebuie să lupte pentru aș apăra titlul de campion la Clasa H3," a declarat Emil.

Ghinea este optimist și se prezintă la startul etapei bulgare cu obiective clare: "Îmi doresc un rezultat pozitiv. Participarea la etapa din campionatul bulgar va constitui un prilej bun pentru a-mi verifica potențialul alături de piloți pe care încă nu-i cunosc. Fiind membru în Comisia Națională de Viteză în Coastă a F.R.A.S., voi face astfel încât lucrurile bune din campionatul bulgar să le împărtășesc și dacă va fi nevoie să le implementez în campionatul românesc."

Emil nu se va opri aici. "Dacă lucrurile se vor îndrepta în direcția dorită, voi face toate demersurile pentru a aduce în campionatul din România piloți bulgari. Acest lucru nu va face decât să crească audiența dar și să crească competivitatea piloților români sau bulgari. În prezent am luat în calcul participarea la trei etape în campionatul bulgar. Sper să finalizez tratativele și din etapa următoare să particip în competiții cu o echipă nouă," a mai precizat pilotul din Mangalia.

Sursa: Dan Strauti, Autostiri.ro
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii