Dupa ce si-a trecut in cont titlul de campion national la clasa H3 din Campionatul National de Viteza in Coasta, Gabriel ENE va lua startul si in ultima runda a acestui sezon, Marele Premiu al Orasului Brasov, programata weekendul acesta pe drumul Poienii.

Gabriel Ene
Dupa ce si-a trecut in cont titlul de campion national la clasa H3 din Campionatul National de Viteza in Coasta, Gabriel ENE va lua startul si in ultima runda a acestui sezon, Marele Premiu al Orasului Brasov, programata weekendul acesta pe drumul Poienii. Alaturi de el va fi Alex MIREA care, chiar daca nu-si mai poate imbunatati pozitia secunda in clasament, va da totul pentru un rezultat cat mai bun.

Cu doar cateva zile ramase pana la Marele Premiu al Orasului Brasov lista participantilor a fost inchisa pentru a putea fi respectat programul competitiei. Gabriel ENE si-a indeplinit deja primele obiective pentru sezonul competitional 2015. Primul a fost acela de a alinia la startul competitiei de viteza in coasta doua masini sub culorile propriei sale echipe Shark Racing, iar cel de-al doilea a fost acela de a-si trece in cont titlul de campion national la clasa H3, lucru care s-a intamplat cu o etapa inainte de finalul Campionatului National de Viteza in Coasta. „Abia astept sa iau startul pe traseul ce leaga Brasovul de Poiana Brasov. Traseul este absolut minunat, tehnic si de viteza, si se potriveste de minune pentru setarile Hondei Civic Type-R pe care concurez. Vreau sa ma bucur cat pot eu de mult de aceasta ultima etapa din campionat, asa cum s-a intamplat pe tot parcursul acestui sezon, intrucat ne apropiem cu pasi repezi de pauza competitionala. Sunt convins ca etapa va fi una deosebita datorita publicului care va lua cu asalt drumul spre Poiana, iar acest lucru nu poate decat sa ne bucure.a spus Gabriel ENE, inainte de plecarea spre Brasov.

Pentru colegul sau, Alex MIREA, sansele la un nou titlu de campion s-au spulberat dupa etapa de la Sinaia. Chiar si asa, pilotul bucurestean nu putea sa lipseasca de la Marele Premiu al Orasului Brasov, urmand sa parcurga pentru prima oara traseul in lungime de 5 km la bordul masinii Honda Civic Type-R.

Sunt nevoit ca anul acesta sa ma multumesc cu titlul de vicecampion la clasa H2 si 2 Roti Motrice insa motivatia nu va lipsi Marele Premiu al Orasului Brasov pentru ca eu mereu incerc sa-mi depasesc limitele. In primul rand iau startul la fiecare etapa cu gandul la victorie, doar mergem la curse, iar pe Drumul Poienii nu am concurat pana acum cu aceasta masina. Totodata spectatorii sunt prezenti in numar foarte mare la Brasov si vremea care se anunta a fi frumoasa pentru acest weekend cu siguranta ii va scoate din case pentru a se bucura alaturi de noi de un regal al motorsportului din Romania.a adaugat si Alex MIREA inainte de startul in Marele Premiu al Orasului Brasov.

Intrecerea va debuta vineri, 2 octombrie, incepand cu ora 17:00, atunci cand va avea loc prezentarea pilotilor in zona Livada Postei din Brasov. Sambata, 3 octombrie, sunt programate doua manse de recunoasteri si trei de antrenamente cronometrate, iar duminica, 4 octombrie, restul de doua urcari de recunoasteri si si cele doua manse de concurs care vor incepe la ora 13:00 si 15:30.

Shark Racing beneficiaza de sprijinul sgmarket.ro si Vip Best Cars Service pe intreaga durata a sezonului competitional 2015.      

Sursa: Eduard Baban, Editor in Chief - Motorsportnews.ro 
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii