Dubla aniversare pentru CITROËN
Pentru a aniversa 65 de ani de la lansarea utilitarei compacte 2CV și 20 de ani de la lansarea Berlingo, Citroën ofera celor doua modele de succes un aspect unic, cu totul nou, un stil special pentru ColetteCelebrul magazin din Saint Honore 213, din Paris, pentru a celebra aceasta ocazie, adopta o mini-flota, compusa  dintr-un vehicul din fiecare model, special personalizat cu un design atemporal  in culoarea emblematica a magazinului: #2CVcolette. Conduse de valori comune, inovare și  diversitate, cele doua marci franceze se unesc pentru a declara: andré colette!

Aceasta colaborare, ce combina flerul pentru inovare si diversitate, a culminat cu vehicule unice:

- Stilul modern al utilitarei compacte este imbinat cu nota de flexibilitate specifica pentru Berlingo. Versiunea electrica a vehiculului transformat a fost aleasa pentru a calatori in jurul Parisului si pentru a asigura livrari pentru toate Concept store-urile Colette pe tot parcursul campaniei.

- Albastru, culoarea semnaturii magazinului, a fost adoptata de catre Citroënlogo, luand un aspect retro deosebit. Colette afiseaza, de asemenea, un logo special vintage pentru a marca aceasta ocazie. Artistul vizual, Steve Pitocco, a creat logo-ul folosind o tehnica de pictare manuala, urmarind  traditia primelor LCV-uri.

- Reinterpretarea celor doua vehicule a fost ideea consultantilor de design ai Citroën, al carui director, Alexandre Malval, a supravegheat fiecare detaliu al transformarilor modelului 2CV "vechi pentru nou" si a lui Berlingo "nou pentru vechi".[1]

Utilitara compacta, pionier in segmentul ei, si liderul de piata europeana vin impreuna intr-o mini-flota disponibila pana la sfarsitul lunii aprilie:
- Berlingo electric care livreaza pentru Colette;
- Monovolumul compact 2CV pozitionat in fata magazinului din Saint Honore 213, Paris;
- Pe retelele sociale ale celor doua marci care au in comun, de asemenea, un hashtag: #2CVcolette.

Aceasta dubla aniversare a fost coordonata cu ajutorul agentiei L'Ecurie.

Sursa: Georgiana Patru, Manager PR Trust Motors SRL

[1] vechi la nou: de la vechi la nou - nou la vechi: nou la vechi
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii