La Salonul de la Geneva, Dacia prezintă o nouă serie limitată transversală și anunță sosirea cutiei de viteze robotizate Easy-R cu 6 viteze pe diesel.

Noutatile Dacia la Salonul Auto de la Geneva 2016
Noua serie limitată transversală Dacia: o ofertă accesibilă, elegantă și cu un plus de confort. Duster serie limitată este prezentat la Geneva și va fi comercializat pe piața din Elveția.
Easy-R – prima cutie robotizată la Dacia – deja disponibilă pentru motorul de TCe90, este prezentată acum și cu motorul diesel dCi 90, la un preț la fel de competitiv.
O comunitate Dacia online din ce în ce mai mare: numărul de fani pe Facebook a depășit pragul de 3 milioane.
Rezultate record în 2015, cu peste 550.000 de vehicule vândute pe piețele din întrega lume, adică în creștere cu aproape 8%.

Marca Dacia își demonstrează dinamismul la acest început de an 2016. După un 2015 care a înregistrat un record de vânzări, marca tocmai a trecut de pragul de 3 milioane de fani pe Facebook, prieteni din ce în ce mai numeroși care se întâlnesc în lumea virtuală precum și în cea reală. La Salonul de la Geneva, Dacia prezintă o nouă serie limitată transversală și anunță sosirea cutiei de viteze robotizate Easy-R cu 6 viteze pe diesel.

Duster Essential anunță o nouă serie limitată transversală Dacia
Duster Essential – expus la standul Dacia de la Geneva în 2016 – anunță noua serie limitată pe toate modelel Dacia: Duster, Sandero, Logan MCV, Dokker și Lodgy. Numele acestei serii limitate va diferi de la țară la țară. În unele țări, comunitatea online, puternică, va fi împlicată în procesul de numire.

Această serie limitată este propusă la un preț foarte accesibil pentru clienți, fără a fi sacrificate nici look-ul, nici confortul.

La exterior, seria limitată se distinge prin noua culoare Brun Tourmaline, jante noi din aliaj, badge-uri specifice și bare de proțecție de culoarea caroseriei. La interior, șoferul profită de confortul unei mașini moderne: radio, Bluetooth, USB, geamuri electrice și comandă centralizată. Similar tuturor modelelor din gamă, această serie limitată are o garanție de 3 ani sau 100.000 km.

Seria limitată va fi comercializată în următoarele țări:
Austria, Belgia, Croația, Danemarca, Elveția, Germania, Italia, Luxemburg, Polonia, Portugalia, Regatul Unit, Republica Cehă, Slovacia, Slovenia, Suedia, Spania, Ungaria.

Cutia de viteze robotizată Easy-R
Pentru prima dată, Dacia introduce în oferta sa, prin Easy-R, cutia de viteze robotizată. Aceasta a fost lansată la sfârșitul lui 2015 pentru motorizarea pe benzină TCe 90 Stop & Start. La același preț, Easy-R este oferită acum și pentru motorizarea Diesel dCi 90 pentru modelele Logan, Sandero, Sandero Stepway și Logan MCV (în funcție de țara de comercializare).

Pentru a obține fiabilitate și costuri de întreținere reduse, proiectarea cutiei robotizate se sprijină pe tehnologie electro-mecanică mai mult decât pe tehnologie hidraulică. Pentru a asigura cele mai înalte standarde de calitate, cutia Easy-R a fost testată pentru echivalentul a 750.000 km pe piste, iar controlul de calitate se face pe toate unitățile care ies de pe linia de asamblare.

Cutia robotizată Easy-R a fost gândită pentru a oferi un condus mai agreabil în oraș, mai ales în ambuteiaje. Schimbarea vitezelor se face simplu și automat. Practică în circulația aglomerată, această cutie permite o viteză scăzută, fără a fi nevoie să fie schimbate vitezele, doar prin apăsarea pedalei de frână. La ralenti, mașina poate fi folosită foarte bine în trafic, prin simpla ridicare a piciorului de pe pedala de frână. De asemenea, demarajul în rampă se face foarte ușor. 

Easy-R are un preț mult mai competitiv decât o cutie automată clasică și costuri mai mici de întreținere.

Sursa: Dacia Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii