Suzuki Vitara
Modele Suzuki Vitara și Suzuki Swift Sport au primit distincția “Best Buy” în cadrul premiilor “Car of the Year” organizate de revista What Car? din Marea Britanie.

Pe lista premiilor primite de modelele Suzuki Vitara și Suzuki Swift Sport s-a adăugat și distincția “Best Buy” oferită de prestigioasa revistă britanică What Char?.

În cadrul galei premiilor “Car of the Year 2016”, organizată de revista britanică, modelele Vitara și Swift Sport au primit premiile “Best Buy” la categoria SUV de dimensiuni mici și la categoria Hot Hatch, pentru modele care au un preț mai mic de 15.000 de lire.

În România, Suzuki Vitara pornește de la 13.650 Euro, Swift Sport în 3 uși de la 14.600 Euro și Swift Sport în 5 uși de la 15.000 Euro. Printre calitățile remarcate la modelul Vitara s-au numărat interiorul spațios, numeroasele opțiuni de personalizare, performanțele on și off-road și dotările de siguranță, iar Swift Sport a fost recompensat cu această distincție pentru a cincea oară consecutiv.

Sursa: Berti Panaiot, National Communication Manager
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii