Așa cum știți, anul acesta Autonet împlinește 20 de ani de la înființare și de aceea, vă invităm între 6 și 7 mai la Autonet Mobility Show, în Cluj Napoca.

Autonet Mobility Show 2016
Așa cum știți, anul acesta Autonet împlinește 20 de ani de la înființare și de aceea, vă invităm între 6 și 7 mai la Autonet Mobility Show, în Cluj Napoca. 

Pentru o experiență cu totul specială, am pregătit cele mai bune locații pentru o astfel de sărbătoare: Cluj Arena și Sala Polivalentă. Pe Cluj Arena, unul dintre cele mai frumoase stadioane din România, se va desfășura expoziția și partea profesională a evenimentului, iar în eleganta Sală Polivalentă va avea loc petrecerea de 20 de ani a companiei noastre. De aceea, vă invităm pe dumneavoastră, Partenerii Autonet, să fiți parte a celebrării noastre și să vă bucurați de surprizele pe care le-am pregătit.

Partea profesională va fi una de înalt nivel și va fi asigurată de cei peste 100 de expozanți, reprezentanți ai celor mai importanți producători de piese de schimb, accesorii auto, echipamente de service, precum și de companiile și departamentele Grupului Autonet. La standurile distribuite în cele trei corturi expoziționale veți avea oportunitatea de a intra în contact direct cu specialiștii furnizorilor ale căror produse le utilizați în fiecare zi și de a afla cele mai noi informații și tehnici din domeniu.

Atracții importante ale Autonet Mobility Show vor fi, cu siguranță, și acțiunile promoționale, discounturile și prețurile speciale oferite Partenerilor Autonet Import. De asemenea, expozanții vă vor întâmpina cu concursuri de îndemânare, premii și cadouri disponibile la standuri. Și, pentru că Autonet Mobility Show este un eveniment dedicat întregii familii, vă invităm șă vă bucurați și de cele patru colțuri de relaxare, care oferă câte ceva fiecărui membru al familiei: make-up și stiliști profesioniști pentru doamne, face-painting și fotografii haioase pentru cei mici și degustări de vinuri și țigări de foi pentru domni. Cel mai bun pilot român din Raliul Dakar, Mani Gyenes, vă așteaptă, de asemenea, pentru a vă împărtăși din aventurile sale extraordinare, trăite în deșerturile și munții din America de Sud.

Toate acestea – și nu numai – vă așteptă în incinta stadionului Cluj Arena, unul dintre cele doar trei stadioane UEFA Elite din țara noastră.

În 7 mai, cea de-a doua zi a Autonet Mobility Show, începând cu ora 16:00, vă invităm la petrecere! Vă invităm să sărbătorim împreună 20 de ani de activitate a Autonet în incinta modernă și primitoare a Sălii Polivalente din Cluj Napoca. Aici, vor fi amenajate toate elementele necesare unei petreceri de pomină. De pe scena evenimentului, unii dintre cei mai apreciați artiști din țara noastră vă vor îmbia la cântec și dans. Astfel, veți avea ocazia de a fredona cele mai cunoscute hituri împreună cu Delia, Horia Brenciu, Smiley, Corina, Iris și Incognito – o coloană sonoră excelentă pentru un party excelent. Seara va fi completată de un spectaculos show de lasere, conceput special pentru sărbătoarea noastră.

Motivele pentru a participa la Autonet Mobility Show Cluj-Napoca nu se rezumă doar la cele expuse mai sus pentru că surprizele pregătite Partenerilor noștri sunt mult mai multe. Vă invităm, așadar, să fiți parte a sărbătorii noastre, așa cum ați fost și sunteți parte a activității noastre cotidiene. Vă invităm, de asemenea, să vă bucurați de spectacolul Autonet 20, într-o seară dedicată dumneavoastră și întregii familii Autonet.

Orarul evenimentului:

Vineri, 6 mai
Expoziție: 12:00 – 18:00

Sâmbătă, 7 mai
Expoziție: 10:00 – 17:00
Petrecere: 16:00 – 24:00

Programul evenimentului:

Vineri, 6 mai
12:00 – 18:00: Program vizitare expoziție

Sâmbătă, 7 mai
                10:00 – 17:00: Program vizitare expoziție
                16:00 – 24:00: Program festivități aniversare Autonet 20
                16:00 – 18:00: Concerte Delia și Horia Brenciu Orchestra
                19:00 – 20:00: Concert Iris
                20:00 – 21:00: Proiecție Autonet History
                21:00 – 23:00: Concerte Corina și Smiley
                23:00 – 23:30: Show cu lasere

Sursa: Autonet.ro
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii