Goodyear își relansează website-ul pentru vehicule comerciale în toate țările din Europa, Orientul Mijlociu și Africa(EMEA), în limbile locale, pentru a veni în ajutorul operatorilor de flote atunci când își selectează anvelopele de camion și serviciile legate de anvelopele montate pe vehiculele lor care să fie cele mai potrivite pentru nevoile lor și care să îi ajute totodată să reducă din costuri.

Noul website pentru anvelope de camion de la Goodyear
Goodyear își relansează website-ul pentru vehicule comerciale în toate țările din Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA), în limbile locale, pentru a veni în ajutorul operatorilor de flote atunci când își selectează anvelopele de camion și serviciile legate de anvelopele montate pe vehiculele lor care să fie cele mai potrivite pentru nevoile lor și care să îi ajute totodată să reducă din costuri. Noul website truck.goodyear.eu, disponibil acum, oferă de asemenea sfaturi utile pentru a-i ajuta pe operatorii de flote să obțină cea mai bună rată a întoarcerii investiției lor din anvelopele pe care le dețin.

Pe site-ul truck.goodyear.eu utilizatorii pot accesa informații în limba lor locală despre:
  • Cele mai noi anvelope de camion de la Goodyear
  • Reșapare, unde sunt incluse produsele premium reșapate la cald TreadMax și Next Tread
  • Serviciul internațional de asistență rutieră ServiceLine24h
  • TruckForce, rețeaua de peste 2000 de funizori de service de la nivel european
  • Programul de management al anvelopelor pe internet, FleetOnlineSolutions
  • Locațiile distribuitorilor de anvelope de camion
  • Plus sfaturi și informații de profunzime despre anvelope de camion Goodyear, despre tehnologiile sale și despre standardele sale de calitate.
Website-ul prezintă și întruchipează filosofia Goodyear pentru anvelope de camion, prin care sunt oferite produse premium, servicii dedicate și soluții inovative pentru flote. Prin simpla navigare, vizitatorii pot descoperi informații utile despre cum pot să eficientizeze Costul Total de Deținere a anvelopelor lor prin creșterea duratei de viață a anvelopei și prin reducerea costurilor la carburant. Website-ulinclude secțiuni dedicate care acoperă multiplele produse, servicii și soluții oferite flotelor de către producător.

Noul site este o mină de informații despre Goodyear ca producător de anvelope de camion premium și chiar mai mult. De exemplu, secțiunea dedicată calității oferă o privire din interior extrem de valoroasă asupra tehnologiilor și inovațiilor pe care Goodyear le-a introdus. Prin aceasta se explică beneficiile acestor tehnologii, fapt ce ajută pe mai departe la înțelegerea multor aspecte tehnice importante legate de anvelopele destinate vehiculelor comerciale cum ar fi de exemplu indicii de încărcare și de viteză.

Sursa: Izabella Ghita, PR Managing Partner INKCOMM PR
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii