BMW VISION NEXT 100 isi face debutul in Asia
2016 este anul în care BMW Group îşi sărbătoreşte centenarul - sub motto-ul THE NEXT 100 YEARS. Pe măsură ce anul centenar progresează, BMW Group continuă să privească, în primul, spre viitor, astfel că explorează tema cu privire la modul în care va arăta mobilitatea individuală în deceniile următoare. BMW Group a transpus în realitate viziunea sa asupra viitorului prin concepte precum BMW VISION NEXT 100, care va avea premiera în Asia la Beijing, între 6 şi 15 mai 2016. 

BMW VISION NEXT 100 se evidenţiază pentru plăcerea condusului atât de renumită a mărcii. În viitor, conducătorii BMW vor dori în continuare ca cea mai mare a timpului petrecut în automobil să fie la volan. În BMW VISION NEXT 100, conducătorul va rămâne punctul principal din cockpit, dar conectivitatea constantă, inteligenţa digitală şi tehnologiile de ultimă oră vor fi disponibile pentru a-l susţine. Şi aceasta nu este tot: BMW VISION NEXT 100 va transforma conducătorul în "Ultimate Driver". Şi chiar dacă lumea s-ar putea schimba radical, Sheer Driving Pleasure (Plăcerea de a conduce) este aici şi va rămâne - şi va fi mai intensă ca niciodată. 

Debutul în Asia al BMW VISION NEXT 100 face parte din expoziţia itinerantă şi platforma de evenimente "Iconic Impulses. The BMW Group Future Experience" (Impulsuri emblematice. Experienţa viitoare a BMW Group). Viziunea viitorului prezentată la expoziţie ajunge mult dincolo de orice soluţie pe termen scurt pe care ar putea să o ofere, oferind o avanpremieră multifaţetată şi plină de inspiraţie a tendinţelor viitoare care vor avea impact nu doar asupra industriei auto, ci şi vieţii noastre cotidiene ca ansamblu. 

Expoziţia "Iconic Impulses. The BMW Group Future Experience" se va desfăşura între 6 şi 15 mai 2016 la Centrul Ullens pentru Artă Contemporană (UCCA), 4 Jiuxianqiao Rd, Chaoyang, Beijing, China.

Sursa: BMW Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii