Profesioniștii din domeniul automotive își dau întâlnire cu pasionatii de domeniul auto în 11 și 12 iunie la depozitul Inter Cars de la Codlea, lângă Brașov, la cea de-a șasea ediție a Expo Inter Cars, primul eveniment de acest tip dedicat pieței auto aftermarket din România.

Expo Inter Cars 2016
Profesioniștii din domeniul automotive își dau întâlnire cu pasionatii de domeniul auto în 11 și 12 iunie la depozitul Inter Cars de la Codlea, lângă Brașov, la cea de-a șasea ediție a Expo Inter Cars, primul eveniment de acest tip  dedicat pieței auto aftermarket din România.

Pe parcursul celor două zile de desfășurare cei peste 6000 de vizitatori așteptați la standuri vor avea oportunitatea să afle care sunt cele mai inovatoare soluții automotive direct de la branduri de referință din domeniu, precum Bosch, Delphi, Valeo, Motul, Federal Mogul, Castrol, Comma, TRW Automotive etc.

Eficiență, performanță, inovație: Expo Inter Cars
Peste 60 de expozanți vor prezenta tuturor celor care vor păși în incinta depozitului Inter Cars din Codlea cele mai performante soluții existente, direct de la reprezentanţii unor branduri de renume.

 “Ne dorim ca prin tot ceea ce facem să punem accentul pe inovație, pe calitate și pe performanță. Prin urmare și în cadrul ediției cu numărul șase, furnizorii de piese auto invitați vor prezenta direct clienților care sunt cele mai eficiente soluții automotive de pe piață. An de an, încercăm să aducem un plus de valoare, să venim cu ceva nou și să strângem din ce în ce mai mulți participanți. Sperăm ca toți cei ce ne vor călca pragul să rămână plăcut impresionați de soluțiile prezentate, iar noi să creștem din ce în ce mai mult”, a declarat Diana Iliescu, marketing manager Inter Cars România.

Experiențe de neuitat: concerte, bungee jumping, laser tag
Pentru că experiența Inter Cars merge mână în mână cu distracția, expoziția va fi presărată cu o serie de evenimente conexe pline de adrenalină. Atât sâmbătă, cât și duminică, cei mai aventuroși dintre participanți se vor putea cățăra pe un panou de escaladă, vor putea trăi pe pielea lor senzația de adrenalină produsă de bungee jumping și vor putea încerca să își scoată adversarii din joc în cadrul poligonului de laser tag.

De asemenea, sâmbătă, participanții vor putea admira expoziția de la înălțime, având oportunitatea să se plimbe cu elicopterul. Tot în cursul primei zile de expoziție, odată cu venirea serii, atmosfera va fi înfierbântată de electricii de la R.O.A, de rockerii de la B.T.R (Bulgaria) și de energica Loredana Groza, însoțită de Banda Agurida. În pauzele dintre concerte vizitatorii vor putea asista la un spectaculos show aviatic susținut de Aeroclubul României si la ceremonia de premiere OBD Master, precum şi alte surprize pregătite de organizatori.

Evenimentul va culmina cu un mega-show de artificii, după care distracția va continua în noapte, în cadrul after-party-ului Inter Cars, cu DJ Andi la pupitru.

Cea de-a șasea ediție a Expo Inter Cars se va desfășura pe strada Vulcanului nr. 33 din Codlea, lângă Brașov, în incinta depozitului Inter Cars. Accesul se face pe bază de invitație. 

Mai multe informații cu privire la eveniment pot fi găsite pe site-ul www.expoic.ro.

Despre Inter Cars:
Inter Cars este liderul european în ceea ce privește distribuția de piese de schimb și accesorii auto, având un stoc curent de peste 2.000.000 de repere diferite și o rețea formată din peste 120 de furnizori. Cu bazele în Polonia, Inter Cars și-a început activitatea în România în anul 2008, dezvoltându-și mai multe filiale în regim de franciză. În 2010 a fost inaugurat depozitul central din Brașov, care dispune de unul dintre cele mai noi și performante sisteme logistice la ora actuală din țară și care reprezintă și gazda ultimelor ediții de Expo Inter Cars.

În exteriorul halei vizitatorii vor avea posibilitatea de a participa la diferite activităti sportive puse la dispoziție de Inter Cars: panou escaladă, bungee jumping, poligon laser tag, plimbări cu elicopterul și show aviatic.

Programul evenimentului
Sâmbăta, 11 iunie 2016:
12:00 - 17:00 Program de vizitare standuri
12:45 – 14:30 Finala OBD Master 2016
14:45 – 17:00 Concurs Tire Master
19:00 – 19:40 Acces zona de concerte
19:40 – 19:45 Moment dans Majorete Madness
19:45 – 20:05 Concurs frumuseţe
20:05 – 20:35 Show aviatic susţinut de Aeroclubul României
20:40 – 21:40 Concert Trupa ROA
21:40 – 22:00 Concurs frumuseţe
22:00 – 22:15 Festivitate premiere OBD Master şi Tire Master
22:15 – 23:00 Concert Trupa B.T.R. (Bulgaria)
23:00 – 00:00 Concert Loredana & Banda Agurida
00:00 – 00:10 Show artificii
00:10 – 02:00 Petrecere de noapte cu DJ Andi

Duminică, 12 iunie 2016:
10:00 - 14:00 Program de vizitare standuri şi activități outdoor: panou escaladă, poligon laser tag, bungee jumping
10:00 – 11:30 Concurs “Identificare bandă rulare” în zona Tire Master

Sursa: Victor Gavronschi, Managing Director Loopaa
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii