A treia etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta 2016 a avut loc in perioada 17-18 iunie pe spectaculosul traseu cunoscut drept Drumul Poienii.

Gabriel ENE MP al orasului Brasov 2016
A treia etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta 2016 a avut loc in perioada 17-18 iunie pe spectaculosul traseu cunoscut drept Drumul Poienii. Unul dintre cele mai spectaculoase trasee din Romania apreciat deopotriva atat de concurenti, cat si de spectatori, Drumul Poienii a oferit in acest an o lungime extinsa cu 2 kilometri fata de anii precedenti.

Marele Premiu al Orasului Brasov - Memorialul Eugeniu Ionescu Cristea a marcat victoria in premiera pentru Gabriel ENE la clasa rezervata automobilelor cu doua roti motrice. Totodata pilotul bucrestean a reusit victoria si la clasa H3, acolo unde Gabriel detine titlul de campion al clasei in 2015, precum si pozitia a opta in clasmentul OPEN. 

Sunt extrem de fericit! In primul rand sunt bucuros ca am putut parcurge fara probleme frumosul traseu spre Poiana pentru ca pana acum nu reusisem acest lucru. Parca cineva imi spunea nu o sa ajungi niciodata la finis care devenea aproape de neatins. Atat la coasta cat si la raliu acest traseu era locul unde ceva se intampla, ori o defectiune tehnica ori o eroare de pilotaj. De altfel nici de data aceasta nu am fost lipsiti de emotii. In prima zi, cea a antrenamentelor, am avut probleme cu sensorul de pozitie a clapetei de acceleratie (TPS), insa cu ajutorul bunului nostru prieten George SMARANDACHE si evident cu ajutorul mecanicilor nostri, Mario LASLO si Razvan CHELARU, acest  impediment a fost depasit cu bine si mai mult decat atat am si reusit sa urcam pe prima treapta a clasamentului rezervat masinilor cu doua roti motrice. Despre traseu nu pot sa spun decat ca este o placere sa pilotezi la Poiana si asa cum am mai spus sper ca la anul sa alergam pe traseul lung de 8 kilometri. Vreau sa multumesc si familiei Rusea de la SERUS si Marius AMIR de la Total care se implica in organizarea acestui eveniment alaturi de Bela STOICA si care impreuna reusesc sa organizeze una dintre cele mai frumoase coaste din Romania. In final multumesc familiei care este mereu alaturi de mine, echipei si nu in ultimul rand fanilor, care asa cum am mai spus, aduc viata si culoare curselor la care luam startul. Ne vedem la Ranca!” declara fericit la finalul etapei, Gabriel Laurentiu ENE.       

Cel de-al doilea pilot al echipei Shark Racing, Ionut BECHEANU a reusit sa termine prima etapa in Campionatul National de Viteza in Coasta, el acumuland cu aceasta ocazie primele 4 puncte in clasamentul rezervat debutantilor.

Shark Racing beneficiaza de sprijinul Centrul Medical Natisan, sgmarket.ro, House of Cookies, Serus, Ideal Media Advertising si RallyTube pe intreaga durata a sezonului competitional 2016.         

Sursa: Eduard Baban, Editor in Chief - Motorsportnews.ro 
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii