Suzuki Vitara
Lista premiilor obținute de modelul Suzuki Vitara la nivel internațional crește cu titlul pentru cea mai bună mașină din categoria „For Every Road”, primit în cadrul premiilor MotoAs, organizate de interia.pl, unul dintre cele mai populare site-uri din Polonia.

„Cel mai 4x4 SUV din România”, modelul Suzuki Vitara a fost recompensat cu încă un premiu pe o piață importantă din Europa. Cititorii interia.pl, unul dintre cele mai populare site-uri din Polonia, au votat Vitara ca fiind cea mai bună mașină la categoria “For Every Road”.

Premiile MotoAs se acordă la 8 categorii, iar anul acesta au fost 10 modele nominalizate, voturile finale fiind acordate de cititorii site-ului interia.pl. Vitara s-a remarcat prin comportamentul on și off-road, dar și prin designul de crossover urban, ceea ce i-a adus premiul la categoria „For Every Road”. 

Interia.pl este unul dintre cele mai mari site-uri din Polonia, cu un trafic de peste 14,5 milioane de utilizatori. Peste 1,5 millioane dintre ei și-au votat modelul preferat în cadrul premiilor MotoAs.

Și în România, cel mai vândut model Suzuki este Vitara, în perioada ianuarie – mai 2016 fiind înmatriculate 367 de unități, din totalul celor 516 modele Suzuki înmatriculate în primele cinci luni ale anului. Prețurile pentru modelul Suzuki Vitara pornesc de la 13.650 Euro.

Sursa: Berti Panaiot, National Communication Manager
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii