Și la Danube Delta Rally, etapa a patra din Campionatul Național de Raliuri Dunlop, juniorii Napoca Rally Academy sunt pregătiți să adune puncte pentru echipă în lupta pentru un nou titlu.

Simone Tempestini
Simone Tempestini vine la Tulcea după victoria din Junior WRC.
Norbert Maior vreau un podium la cea mai frumoasă etapă pe macadam din campionat.
Florin Tincescu se luptă pentru victorie la clasa 3.

Și la Danube Delta Rally, etapa a patra din Campionatul Național de Raliuri Dunlop, juniorii Napoca Rally Academy sunt pregătiți să adune puncte pentru echipă în lupta pentru un nou titlu. Simone Tempestini, Florin Tincescu, Norbert Maior și Mihai Manole sunt piloții care vor lua startul în etapa de la Tulcea în culorile NRA. 

După victoria din Junior WRC în Portugalia, Simone Tempestini vine cu un moral excelent la Tulcea pentru o nouă etapă din Campionatul Național. Juniorul NRA va face din nou echipă cu Marc Banca, revenit după problemele medicale la spate. “Avem amintiri frumoase aici în Deltă și mi-am propus să continuăm sezonul intern cu încă o victorie. Este important să ne consolidăm poziția de lideri și în același timp trebuie să adunăm cât mai multe puncte pentru echipă. Îmi place mult acest raliu și vom face spectacol pentru toți cei care vin pe probe”, a spus Simone Tempestini, liderul clasamentului general din CNRD.

Norbert Maior și Alina Bianca Pop sunt pregătiți și ei pentru provocarea de la Tulcea în Cupa Dacia. “Urmează un raliu superb, cu probe foarte frumoase și mulți spectatori. Vom încerca să obținem un rezultat bun, mai ales că sunt multe echipaje la start. Ritmul avut până acum îmi dă încredere și sunt sigur că ne putem atinge obiectivul”, a spus cel mai tânăr membru al echipei.

Florin Tincescu și Sergiu Itu au trecut peste excluderea din Raliul Aradului, în urma dublei greșeli făcute de NRA pentru etapa de ERT și a CCS-ului și comisarilor tehnici din CNRD, și vor să revină în lupta pentru victorie la clasa 3. “Am depășit momentul Arad și acum ne concetrăm pe ceea ce avem de făcut la Tulcea. Este un raliu care îmi place mult și unde sunt sigur că putem obține un rezultat bun. Este important să nu facem nicio greșeală aici și vrem să adunăm cât mai multe puncte atât pentru noi, cât și pentru echipă”, a spus Florin Tincescu.

După absența de la Arad, Mihai Manole și Florin Dorca revin în culorile NRA pentru Danube Delta Rally 2016. “Este unul dintre cele mai frumoase raliuri din calendar și nu puteam lipsi și de aici. La fel ca până acum, obiectivul nostru este să obținem o clasare cât mai bună în competiția mașinilor cu două roți motrice și să aducem cât mai multe puncte pentru echipă”, a spus și Mihai Manole.

Danube Delta Rally se va desfășura în perioada 9 – 11 iunie pe specialele de macadam din județul Tulcea. Raliul, etapă și în European Rally Trophy, are 11 probe speciale cu o lungime de aproape 140 kilometri, care se vor desfășura vineri și sâmbătă. Startul festiv este programat joi seara, de la ora 20:45.

Sursa: Motor Heads Publishing
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii