“Cupa Gorjului”, cea de-a patra etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta, va oferi din nou participantilor posibilitatea de a pilota pe cel mai inalt drum din Romania.

Gabriel Ene
“Cupa Gorjului”, cea de-a patra etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta, va oferi din nou participantilor posibilitatea de a pilota pe cel mai inalt drum din Romania. Binecunoscutul traseu de la Novaci-Ranca, de pe DN67C Transalpina, are o lungime de 5,025 km, cu o panta maxima de 12% si o diferenta de nivel de 342 m. Transalpina traverseaza Muntii Parang de la N la S fiind paralela cu Valea Oltului si Valea Jiului si leaga Localitatea Saliste din Județul Sibiu de Localitatea Novaci din Județul Gorj, punctul de atitudine maxima al celebrului drum fiind la 2145m in Pasul Urdele.   

Gabriel ENE, campionul en-titre al clasei H3, vine la Ranca cu moralul ridicat dupa ce la etapa precedenta de la Brasov a reusit prima sa victorie in cadrul clasei rezervata automobilelor cu doua roti motrice.

“Ma bucura faptul ca avem ocazia de a pilota pe cel mai inalt drum din Romania. De fiecare data revin cu placere la Cupa Gorjului deoarece aici am reusit primul podium din cariera, in anul 2014. Victoria de la etapa de la Brasov m-a ambitionat si sper sa pot repeta frumosul rezultat. Vom aborda etapa la fel ca si pana acum, cu un pilotaj curat si cat mai aproape de limita. Fata de etapa precedenta masina a mai suferit cateva mici modificari pe partea de aerodinamica si vom vedea daca au efectul scontat. Marea noutate din cadrul echipei o reprezinta colaborarea pentru aceasta etapa cu compania Atifco Foods. Cu aceasta ocazie vom promova produsul de bautura energizanta Diablo. Revenind la traseu, si etapa in sine, pot spune ca personal sunt fericit sa avem o etapa de asemenea natura in cadrul campionatului si imi doresc sa vedem cat mai multi spectatori pe marginea traseului de concurs, asa cum se intampla in fiecare an.”

Cupa Gorjului se va desfasura in perioada 9-10 iulie, primele manse de recunoasteri urmand a avea loc sambata incepand cu ora 9.00.

Shark Racing beneficiaza de sprijinul Atifco Foods – Diablo Energy Drink, sgmarket.ro, Centrul Medical Natisan, House of Cookies, Serus, Ideal Media Advertising si RallyTube pe intreaga durata a sezonului competitional 2016.

Sursa: Eduard Baban, Editor in Chief - Motorsportnews.ro 
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii