Philips Vision Racing
Lansată anul acesta în septembrie la Salonul Automechanika de la Frankfurt, gama de becuri auto Philips Racing Vision a obținut calificativul maxim de 5 stele, după testele efectuate de jurnaliștii britanici de la revista Auto Express.

Gama de becuri auto Philips Vision Racing (H4 și H7), lansată anul acesta la Salonul Automechanika din Frankfurt, oferă în premieră, pentru un produs de serie, puterea și luminozitatea becurilor folosite în competițiile de circuit și raliuri.

Siguranța pe drumurile publice este factorul principal de care ține cont Philips atunci când dezvoltă noile produse, iar experiența acumulată în competițiile din lumea sporturilor cu motor a fost transpusă în noua gamă Philips Vision Racing.

Pentru șoferul obișnuit asta înseamnă o creștere cu 150% a luminozității comparativ cu o soluție convențională de iluminat auto, ceea ce este un factor decisiv pentru siguranța pe drumurile publice. Superioritatea gamei Philips Racing Vision a fost confirmată și după testul comparativ realizat de editorii revistei britanice "Auto Express" unde a obținut calificativul maxim de 5 stele.

Jurnaliștii britanici au montat mai multe produse similare pe același model Volkswagen Golf VII, iar la finalul testului gama Philips Vision Racing a primit premiul "Best Buy 2016", confirmând astfel calitățile excepționale ale noului bec auto conceput de Philips.

Noua gama Philips Racing Vision este disponibilă și la toți partenerii și distribuitorii autorizați din România.

Sursa: Berti Panaiot, National Communication Manager
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii