Suzuki Vitara S
”Cel mai 4x4 SUV” din România a mai primit încă o distincție internațională. Modelul Suzuki Vitara S a câștigat premiul “Best City Suv 2016” în cadrul premiilor Drive Car of the Year din Australia.

Vitara  a mai primit un premiu care confirmă astfel calitățile celui mai vândut model din gama Suzuki în România. După premiul ”Cel mai 4x4 SUV” din România, Vitara S a primit și premiul “2016 Best City SUV” decernat de revista auto Drive, una dintre cele mai importante publicații de profil din Australia.

Suzuki Vitara S câștigă acest premiu pentru a doua oară consecutiv, după ce în 2015 a învins în finală modelele Honda HR-V și Mazda CX-3. Anul acesta Vitara S și-a păstrat titlul de “Best City SUV” după un duel cu Jeep Renegade.

Juriul a apreciat echilibrul între performanţele rutiere (atât on cât şi off-road) subliniate şi de calităţile unuia dintre cele mai bune motoare de 1.4l turbo din lume, confortul, raportul excelent dintre preţ, echipare şi calitate.

Modelul Vitara poate fi comandat, la toți dealerii Suzuki din România, la un preț de pornire de 13.650 Euro (tva inclus), iar Suzuki Vitara S la prețul de 18.400 Euro (tva inclus).

Sursa: Berti Panaiot, National Communication Manager
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii