În cadrul Salonului Internațional Auto de la Geneva 2017, Suzuki dezvăluie noul model Swift destinat pieței din Europa.

Noul Suzuki Swift
În cadrul Salonului Internațional Auto de la Geneva 2017, Suzuki dezvăluie noul model Swift destinat pieței din Europa.

Noul Suzuki Swift
Noul Swift reprezintă un pas înainte în a oferi șoferului tradiție, evoluție și inovație; acesta poartă ADN-ul Swift, adoptând însă un stil complet nou și beneficiind de o caroserie ultra ușoară pentru performanțe superioare, precum și tehnologii de siguranță avansate. Rezultatul este un design exterior european, completat de un interior cu un caracter sportiv și funcțional, un model agil și ușor de condus, ce oferă senzația de siguranță la volan.

Masao Kobori, inginerul șef al proiectului Swift, declară: “Ne-am propus ca obiectiv să creăm o mașină ce atrage afirmații admirative de la prima vedere, dar și în momentul în care te urci la volan sau apeși pedala de accelerație.”

Modelul va fi comercializat începând cu luna aprilie 2017.

Punctele forte ale noului model Swift
Design inovator
Cu peste 5,3 milioane de cumpărători, modelul Swift beneficiază de o transformare menită să stimuleze simțurile potențialilor clienți, fără a-i afecta caracterul. Rezultatul este noul model Swift cu o prezență copleșitoare și aspect impresionant.

Experiență deosebită la volan
Noul Swift oferă o experiență deosebită la volan datorită greutății sale de doar 840 kg*. Direcția pe drumuri virajate și stabilitatea în linie dreaptă sunt excelente. Propulsoarele evoluate asigură deopotrivă performanțe excepționale și un consum redus de carburant.

* Greutatea poate varia în funcție de specificațiile vehiculului.

Sisteme avansate de siguranță
Noul Swift este primul model ce beneficiază de sistemul frontal avansat de detecție Suzuki* ce imbină o cameră monoculară și un senzor cu laser, oferind funcții de siguranță avansate, printre care se numără frânarea de urgență autonomă, avertizarea la schimbarea involuntară a benzii de rulare și faza lungă asistată. Noul model este de asemenea dotat cu senzori milimetrici ce asigură funcționarea sistemului cruise control adaptiv.

*Disponibil în funcție de configurația vehiculului.

Dimensiuni inteligente
Noul model Swift este mai scurt cu 10 mm față de versiunea curentă Swift, în timp ce ampatamentul este cu 20 mm mai lung, oferind astfel mai mult spațiu interior, ce se materializează într-un spațiu pentru bagaje de 254 de litri, cu 54 de litri mai mult decât versiunea actuală. Noul Swift este cu 15 mm mai scund și 40 mm mai lat.

Noul Swift în cifre
Noul Swift beneficiază de câteva evoluții revoluționare față de predecesorul său. Iată doar câteva dintre acestea:
• Greutatea caroseriei scăzută cu 120 kg*
• Motor DUALJET cu 5% mai eficient din punct de vedere al consumului de combustibil
• Cu 3% mai silențios
• Cu 8% mai aerodinamic
• Raza de bracare cu 0,4 m mai mică
• Spațiul la cap vertical și lateral superior cu 23 mm pentru pasagerii spate
• Spațiu central cu 20 mm mai mare pentru locurile față
• Spațiu pentru bagaje cu 25% mai mare.

*Greutatea poate varia în funcție de specificațiile vehiculului.

Dimensiuni
Lungime: 3.840 mm; Lățime: 1.735 mm; Înălțime: 1.495 mm (2WD) 1.520mm (4WD); Ampatament: 2.450 mm; Ecartament față/spate: 1.520 – 1.530 mm/1.520 – 1.535 mm

Sursa: Berti Panaiot, National Communication Manager
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii