Auto Total Businesss Show (ATBS) ajunge pentru al șaselea an consecutiv la București în weekend-ul 10 – 11 iunie 2017 și promite un spectacol total împătimiților volanului!

ATBS 2017
Auto Total Businesss Show (ATBS) ajunge pentru al șaselea an consecutiv la București în weekend-ul 10 – 11 iunie 2017 și promite un spectacol total împătimiților volanului! Sporturi extreme, acrobații periculoase, motoare turate la maxim, gadgeturi revoluționare, cele mai frumoase fete, peste 35 000 mp. Cu noutăţi din domeniul pieselor auto originale si aftermarket îi așteaptă pe bucureșteni la Romexpo (Pavilionul Central). ATBS este cel mai mare eveniment automotive din România dedicat producătorilor de gen, precum și echipamentelor pentru service-uri. Organizator: AD Auto Total, în parteneriat cu Romexpo și Camera de Comerț a României.

Punctul de maximă atracție va fi prezența echipei Lords of Gravity, una dintre cele mai faimoase echipe acrobatice de Slam Dunk din Europa. Propulsați instant pe rampa celebrității după stabilirea recordului pentru “slam dunk-ul marcat de la cea mai mare distanţă” (7,55 metri) în cadrul NBA Europe Live Tour 2012, la Berlin, cei de la “Lords of Gravity” au facut spectacol în toate colţurile lumii, incluzând Marele Premiu de Formula 1 de la Abu Dhabi, meciuri NBA şi Bundesliga.

Cei mai talentați piloți din Campionatul Național de Drift pun pariu cu legile fizicii în Drift games, un nou concept lansat de Romanian Drift Community, ce ridică doza de spectaculos la cote maxime. Atmosfera va fi încălzită de cele mai frumoase animatoare, concursuri de tricouri ude și reprize de sexy car wash. Spectacolul va fi completat de trickuri moto, acrobaţii pe două roţi executate de Angyal Zoltan, campion mondial la stunt riding și deținătorul mai multor titluri europene. Dependenții de adrenalină se pot bucura de activiți care să le solicite interesul celor mari și celor mici deopotrivă. Perete de escaladă cu trasee pentru toate gusturile și pentru toate nivelurile sau zonă de karting special amenajată sunt doar câteva dintre atracțiile în aer liber la ATBS 2017.

În cupola Pavilionului Central, peste 135 de expozanți, cei mai mari producători din domeniu, vor expune ultimele noutăți din universul pieselor auto originale și aftermarket, inovații tehnologice și demonstrații tehnice. Direct de pe marile ecrane, Jaguarul F-TYPE R cu care legendara cascadoare Debbie Evans s-a confruntat cu Michelle Rodriguez în blockbusterul Fast & Furious 8 va fi expus pentru fanii seriei la standul Castrol.

Anul trecut, AUTO TOTAL BUSINESS SHOW 2016 a înregistrat 38 000 de vizitatori, un record de audiență, iar în 2017 a organizat deja o primă ediție la Iași. Programul de vizitare este sâmbătă și duminică, 10-11 iunie 2017, între orele 10.00 și 18.00, iar prețul unui bilet de acces este de 30 de lei. Copiii sub 7 ani şi persoanele cu dizabilităţi au acces gratuit.

Sursa: Romexpo
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii