Proleasing Motors, dealer autorizat BMW, a devenit din luna iunie, Agent Oficial BMW i.

Proleasing Motors a devenit Agent Oficial BMW i din luna iunie 2017
Proleasing Motors, dealer autorizat BMW, a devenit din luna iunie, Agent Oficial BMW i. La puțin timp după obținerea distincției de ”Best BMW Dealer” în România pe segmentul Customer Care, Proleasing Motors a realizat un nou pas decisiv pentru dezvoltarea sustenabilă a companiei. De acum, familia BMW i poate fi descoperită la Proleasing Motors Ploiești.

Statutul de Agent Oficial BMW i se acordă doar dealer-ilor autorizați care îndeplinesc criteriile de selecție ale mărcii BMW. În calitate de Agent Oficial BMW i, Proleasing Motors are dreptul de a comercializa și repara în condiții optime modelele de automobile electrice BMW i3 și BMW i8, oferind doritorilor și oportunitatea de a le testa la showroom-ul din Ploiești.

“Alegerea de a deveni Agent Oficial BMW i a venit firesc, după o analiză detaliată a impactului pe care acest statut îl aduce cu sine. Am pus în balanță toate aspectele acestui proces și ne-am asigurat că este un pas înainte pe care trebuie să îl facem. Suntem convinși că mobilitatea electrică este o parte esențială a viitorului tehnologic, dar și al nostru, ca societate. Credem și susținem dezvoltarea sustenabilă, iar prin valorile și prin misiunea companiei noastre, ne dorim să aducem o contribuție pozitivă în comunitatea noastră și nu numai. Dorim să le oferim clienților noștri o gamă cât mai largă de servicii și oferte, ieșind în întâmpinarea nevoilor lor, ținând cont în același timp de tendințele actuale și de viitor”, a declarat Lucian Alexe, Director General al Proleasing Motors.

Pentru a oferi clienților săi servicii la standarde de înaltă calitate, în acord cu statutul de Agent Oficial BMW i, Proleasing Motors a realizat un număr de pași importanți. Pentru divizia de service, s-a investit în noi module de diagnoză auto și echipamente speciale pentru intervenție, pentru ca activitățile de reparație autosă fie asigurate și pentru cele două modele din familia BMW i la aceleași standarde cu care brandul și-a obișnuit consumatorii. Personalul tehnic, dar și cel non-tehnic din cadrul companiei au participat la sesiuni speciale de training, fiind pregătiți pentru a cunoaște în detaliu toate specificațiile familiei BMW i.

Programările la drive test pentru autoturismele din familia BMW i sunt în curs de desfășurare la Proleasing Motors în Ploiești. Compania a înregistrat deja 5 comenzi pentru BMW i3 şi este în discuții avansate pentru o primă comandă de BMW i8.

În 2016, Proleasing Motors a comercializat un număr de 855 automobile noi, din care, 198 de unități au fost marca BMW. Cel mai vândut model BMW în 2016 a fost BMW X5, cu 32 de unități vândute. Proleasing Motors este de 16 ani dealer și service autorizat pentru brandul Ford - prin centrele integrate din Ploiești, Buzău și Târgoviște, și de 4 ani pentru marca BMW.

Sursa: Anca Tudosa, Account Manager The GOOD Company
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii