Federal-Mogul Motorparts, o divizie a Federal-Mogul LLC, a anuțat faptul că brandul său emblematic, Champion®, a lansat o nouă gamă de componente de frânare în completarea portofoliului său existent de produse aftermarket.

Componente de franare Champion
Federal-Mogul Motorparts, o divizie a Federal-Mogul LLC, a anuțat faptul că brandul său emblematic, Champion®, a lansat o nouă gamă de componente de frânare în completarea portofoliului său existent de produse aftermarket. Prin această extindere a gamei de produse, Champion devine o soluție integrată oferind o gamă completă de componente de service esențiale. Inaugurarea oficială a avut loc în cadrul Salonului Internațional Equip Auto, desfășurat la Paris în perioada 17-21 octombrie.

Gama completă de componente de frânare Champion pentru vehicule ușoare include plăcuțe de frână, discuri de frână și seturi de saboți de frână, oferind o acoperire semnificativă a parcului auto european. În plus, odată cu lansarea gamei de sisteme de iluminare Champion, brandul oferă de asemenea produse de calitate OE pentru toate componentele de service uzuale, inclusiv sisteme de aprindere, filtre și ștergătoare.

Suntem încântați să anunțăm gama de componente de frânarea Champion și extinderea semnificativă pe care o aduce portofoliul mărcii, care a evoluat într-o ofertă completă de pachete de servicii”, a explicat Ronald De Wilde, Brand Manager, Federal-Mogul Motorparts, EMEA. „De la sisteme de aprindere, frânare și filtre la sisteme de iluminare și ștergătoare, marca oferă acum o soluție completă pentru toate articolele uzuale de service. Clienții vor beneficia nu doar de confort, ci și de pe urmafaptului că orice operațiune de service efectuează este garantată de calitatea recunoscută a brandului Champion, conferind încredere atât tehnicienilor, cât și clienților acestora.

Brandul Champion acoperă la acest moment cinci categorii de produs: aprindere, frânare, iluminare, filtre și ștergătoare. Componentele de aprindere includ bujii de aprindere, bujii incandescente, bobine de aprindere, unități de control și seturi de cabluri. Gama de filtre încorporează filtre de aer, de habitaclu, de combustibil și de ulei. Gama de produse de iluminare cuprinde becuri cu xenon, halogen și becuri miniaturale. Gama de ștergătoare disponibile include ștergătoarele premium Aerovantage, gama compactă de ștergătoare Easyvision și linia de ștergătoare RainyDay. Nu în cele din urmă, cu nou lansatele plăcuțe de frână, discuri de frână și seturi de saboți de frână, Champion oferă de asemenea piese de service de frânare.

Prin intermediul acestei oferte complete, Champion este acum partenerul preferat pentru toate componentele de service, incluzând bujii cu iridiu, ștergătoare plate subțiri și o gamă largă de filtre”, a concluzionat De Wilde.

Acest an marchează de asemenea aniversarea a 110 ani de existență a brandului Champion, acesta furnizând aprinderea pentru modelul care a dus la omniprezența automobilelor, Ford Model T. De atunci, componentele de aprindere, ștergătoarele și filtrele acestui brand au beneficiat de încrederea celor mai mari producători de vehicule din lume. Extinderea gamei de produse Champion a fost susținută de unitățile de cercetare și dezvoltare și cele de proiectare ale Champion, din întreaga Europă.

Pentru mai multe informații, vizitați  championautoparts.eu
sau contactați distribuitorul local sau reprezentantul local Federal-Mogul Motorparts.

Sursa: Adriana Brutaru, Account Manager MCCANN PR
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii