Anvelopa Goodyear Vector 4Seasons Gen-2
Condițiile meteorologice din Europa pot varia foarte mult de la o regiune la alta. Pe parcursul anului există aproximativ 12 zile de zăpadă și în jur de 166 de zile de ploaie în Europa, fapt care ar putea transforma alegerea anvelopei potrivite într-o sarcină dificilă, în special în regiunile cu ierni mai blânde.

Ploaia și zăpada pot crea condiții de drum foarte periculoase pentru șoferii nepregătiți. De aceea, Goodyear a dezvoltat Vector4Seasons Gen-2, o anvelopă care funcționează optim în aceste condiții dificile și permite conducătorilor auto să folosească un set de anvelope pe tot parcursul anului și să fie pregătiți pentru condiții de drum neașteptate.

Testele recente ale organizației de testare independentă TÜV, arată că Vector 4Seasons Gen-2 de la Goodyear excelează în condiții de ploaie și zăpadă, comparativ cu competitorii.[1]TÜV a testat anvelopele Goodyear All Season și competitoarele salepentrudiferite criterii de performanță asociate segmentului All Season, cum ar fi frânarea în condiții de carosabil umed și frânarea pe zăpadă. Rezultatele testului au arătat că cea mai recentă anvelopă All Season a grupului Goodyear, anvelopa Vector 4Seasons Gen-2, are cea mai scurtă distanță de frânare pe drumurile acoperite cu zăpadă și pe drumurile umede, comparativ cu competitorii testați.

În condiții de carosabil umed, anveolopa Vector 4Seasons Gen-2 a avut cea mai mică distanță de frânare, în medie cu 3,6 metri mai mică față de anvelopele concurentetestate[2]. Testul a arătat că, odată ce Vector 4Seasons a făcut o oprire completă, anvelopele concurente încă fânau la o viteză medie de 24km / h în condiții de carosabil umed.

Vectorul 4Seasons Gen-2 a fost, de asemenea, cea mai bună în clasa sa în condiții de zăpadă, cu cea mai scurtă distanță de frânare, în medie cu 2,2 mai scurtă față de anvelopele concurente testate[3]. După ce modelul Vector 4Seasons Gen-2 a făcut o oprire completă, rezultatele TÜV au arătat că anvelopele concurente continuă frânarea la o viteză medie de 13 km / h.

"Recentul test TÜV arată că anvelopa Vector 4Seasons Gen-2 oferă performanțe de top în momentele în care aveți cea mai mare nevoie, în condiții dificile de carosabil umed sau acoperit de zăpadă", a declarat Mike Rytokoski, Chief Marketing Officer Goodyear Europa. "Se confirmă încă o dată că performanțele Vector 4Seasons Gen-2 sunt de neegalat pe piața de anvelope All Season".

Sursa: Izabella Ghita, PR Managing Partner INKCOMM PR


[1]Comparativ cu media primele patru anvelope concurente testate (Michelin CrossClimate+, Continental AllSeasonContact, Pirelli Cinturato All Season and Vredestein Quatrac 5). Măsurătoare făcută de TÜV SÜD Product Service înaugust 2017 la cererea Goodyear; dimensiune: 205/55R16; mașină de test: VW Golf VII; locație: Cardrona (NZ), Colmar-Berg (L), Montpellier (F), Wittlich (D) Papenburg (D) Uni Neubiberg (D) TÜV SÜD Garching (D); Report nr: 713112421-02
[2]Comparativ cu media primele patru anvelope concurente testate (Michelin CrossClimate+, Continental AllSeasonContact, Pirelli Cinturato All Season and Vredestein Quatrac 5). Măsurătoare făcută de TÜV SÜD Product Service în august 2017 la cererea Goodyear; dimensiune: 205/55R16; mașină de test: VW Golf VII; locație: Cardrona (NZ), Colmar-Berg (L), Montpellier (F), Wittlich (D) Papenburg (D) Uni Neubiberg (D) TÜV SÜD Garching (D); Report nr: 713112421-02
[3]Comparativ cu media primele patru anvelope concurente testate (Michelin CrossClimate+, Continental AllSeasonContact, Pirelli Cinturato All Season and Vredestein Quatrac 5). Măsurătoare făcută de TÜV SÜD Product Service în august 2017 la cererea Goodyear; dimensiune: 205/55R16; mașină de test: VW Golf VII; locație: Cardrona (NZ), Colmar-Berg (L), Montpellier (F), Wittlich (D) Papenburg (D) Uni Neubiberg (D) TÜV SÜD Garching (D); Report nr: 713112421-02
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii