În avanpremiera Ploiești Jazz Festival, organizat de Filarmonica Paul Constantinescu, va fi susținut un concert special, în showroom-ul BMW Proleasing Motors.

Proleasing Jazz Exp3rience
În avanpremiera Ploiești Jazz Festival, organizat de Filarmonica Paul Constantinescu, va fi susținut un concert special, în showroom-ul  BMW Proleasing Motors. Evenimentul cultural inedit poartă numele de Proleasing Jazz Xp3rience, întrucât în cadrul lui, în premieră pentru orașul Ploiești, va fi prezentat noul BMW X3. 

Acțiunea, aflată deja la a treia ediție,va avea loc pe 16 noiembrie, de la ora 18.00, și își dorește să îmbine tradiția bavareză a brandului BMW cu tradiția organizării evenimentelor culturale la sediul BMW Proleasing Motors. Proleasing Jazz Xp3rience este cu atât mai special cu cât invită iubitorii brandului BMW și ai muzicii Jazz să admire, îndeaproape, noul BMW X3, automobilul ceredefinește luxul modern prin inovații fără precedent și totodată revelația momentului în materie de SUV-uri.

“BMW X3 înseamnă libertatea de a fi spontan, înseamnă o importanță majoră dată modului în care ajungi la destinație, înseamnă energie. Se aseamănă foarte mult cu muzica Jazz, care este bazată pe ritmuri pline de viață și spontane. Tot ea înseamnă un mod plăcut de a îți petrece o seară alături de persoanele dragi din viața ta. De aceea, ne-am gândit să organizăm o lansare în care să le oferim celor prezenți și o experiență muzicală, de la care vor pleca mai inspirați și mai relaxați. În același timp, marcăm încă o dată angajamentul nostru pe termen lung de a evolua, sub semnul responsabilității sociale și culturale, și de a încuraja frumosul, care trebuie apreciat indiferent de mediul în care activăm”, declară Lucian Alexe, Director General al Proleasing Grup.

“Primul festival de Jazz din România a fost organizat la Ploiești în 1969, orașul nostru având tradiție în promovarea și susținerea acestui curent artistic. Ne bucurăm să vedem că printre partenerii noștri se numără, deja de 3 ani, și Proleasing Motors, care contribuie la demersul nostru de a face ascultată această muzică și în alt mediu, mai nonconformist și plin de noutate. După avanpremiera din showroom-ul BMW Proleasing Motors, spectacolul Ploiești Jazz Festival are loc, în perioada 22-26 noiembrie 2017, pe scena Filarmonicii Paul Constantinescu”, a adăugat Vlad Mateescu, Director al Filarmonicii din Ploiești, “Paul Constantinescu”.

Persoanele care doresc să participe la evenimentul Proleasing Jazz Xp3rience şi să asculte concertul Zoom Trio & Lăcrămioara Bradoschi o pot face în urma obținerii unei invitații gratuite, de pe site-ul evenimentului, bmwproleasing.ro/proleasingjazzexperience.

Sursa: Sebastian Radu, Account Executive The GOOD Company
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii