Noul SUV compact al mărcii ŠKODA se numeşte KAMIQ.

SKODA KAMIQ
ŠKODA îşi continuă campania SUV-urilor cu un al treilea model pentru piaţa europeană.
Premiera mondială a noii ŠKODA KAMIQ va avea loc la Salonul Auto de la Geneva, în martie 2019.

Noul SUV compact al mărcii ŠKODA se numeşte KAMIQ. Modelul crossover este al treilea SUV pentru piaţa europeană şi marchează următorul pas în campania producătorului auto ceh. Cuvântul KAMIQ provine din limba inuiţilor ce trăiesc în partea de nord a Canadei şi în Groenlanda şi se referă la ceva ce se potriveşte ca o mănuşă, în orice situaţie. Este un motiv suficient pentru a da aceeaşi denumire noului model crossover destinat pieţei europene, ca cea a SUV-ului lansat deja în China.

ŠKODA KAMIQ este un crossover urban, un companion ideal pentru cotidianul vieţii oraşelor moderne, dar şi pentru mai departe. Denumirea ŠKODA KAMIQ este deja folosită pentru un model oferit în China, fiind astfel foarte potrivit şi noului model crossover. Totodată, denumirea se încadrează în criteriile comune tuturor denumirilor modelelor SUV ale mărcii. Astfel, toate SUV-urile actuale ale mărcii ŠKODA au denumiri ce încep cu litera K şi se termină cu litera Q.

Cu ŠKODA KAMIQ, producătorul auto ceh face un următor pas în campania SUV-urilor ŠKODA, extinzându-și familia de modele pentru piaţa europeană cu un model compact de intrare în gamă, orientat spre lifestyle. ŠKODA KAMIQ îmbină agilitatea şi manevrabilitatea specifice automobilelor compacte, cu avantajele tradiţionale ale unui SUV: poziţia mai înaltă la volan, o mai bună vizibilitate în trafic şi accesul mai facil în maşină, plus coborârea mai facilă. Fiind bazat pe matricea modulară transversală, modelul oferă noi sisteme de asistenţă şi convinge cu numeroase soluţii Simply Clever. Datorită acestor soluţii practice, dar şi a spaţiului generos, printre altele, modelele ŠKODA sunt atât de populare între clienţi.

Premiera mondială a noii ŠKODA KAMIQ va avea loc la Salonul Auto de la Geneva. Salonul se va desfăşura între 5 şi 17 martie 2019.

Sursa: Patricia Zegreanu, Marketing & Communication Manager SKODA 
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii