Furnizarea de echipamente originale și piața pieselor de schimb - două domenii inseparabile.

Filtre Hengst
Furnizarea de echipamente originale și piața pieselor de schimb - două domenii inseparabile. La urma urmei, folosirea de echipamente originale va da întotdeauna rezultate atunci când vine vorba de întreținerea motoarelor: Atât furnizorii de service, cât și utilizatorii vehiculelor pot avea încredere că piesele de origine le vor oferi cea mai bună filtrare posibilă pentru aer, ulei sau combustibil. În cele din urmă, piesele originale stau la baza performanței impecabile a motorului, precum și a longevității și funcționării sale fiabile. Producătorii de filtre care oferă produse de o calitate similară celor de la Hengst, atât ca OEM (producători de echipamente originale), cât și ca furnizori ai pieței globale de piese de schimb - respectă întotdeauna aceleași standarde stricte de calitate în ambele domenii. Gama cuprinzătoare a filtrelor oferite de Hengst pe piața independentă a pieselor de schimb acoperă toate modelele obișnuite de autoturisme, camioane și utilaje folosite în agricultură și construcții. Toate filtrele concepute pentru piața producătorilor de echipamente originale (OEM) sunt adoptate în gama de produse a pieselor de schimb având un design și o construcție identice.

Datorită colaborării strânse cu AD AUTO TOTAL SRL, filtrele Hengst de ulei, aer, combustibil și de habitaclu pentru autoturisme și vehicule comerciale sunt acum disponibile și pe piața românească. AD AUTO TOTAL SRL dispune de o rețea de distribuție națională ce cuprinde aproximativ 80 de sucursale în toată țara.

Calitatea dă rezultate întotdeauna
"Dealerii calificați de service și magazinele de reparații bine puse la punct știu exact care furnizor oferă piesele de cea mai bună calitate", explică Oliver Nabrotzky, director de grup pentru sectorul IAM (Independent Aftermarket). Alegerea soluției aparent "ieftine" se dovedește adesea costisitoare, în final - de exemplu, atunci când filtrul nu funcționează la 100% din capacitate sau nu se potrivește corespunzător, ducând la deteriorări sau cheltuieli suplimentare de service și reparații. În mod special, utilizatorii de vehicule care acordă o importanță primordială timpilor minimi de așteptare și fiabilității superioare au ajuns să aprecieze avantajele și excelența pe care le oferă doar calitatea pieselor de schimb originale. Niciun alt produs nu rivalizează cu filtrele de calitate atunci când vine vorba de fiabilitate.

Fiabilitate operațională de vârf
Motoarele nu vor oferi cea mai bună fiabilitate operațională posibilă decât dacă fiecare filtru este înlocuit în mod regulat. Înlocuirile regulate ale filtrelor vor prelungi durata de viață a motorului, minimizând uzura și asigurand întotdeauna funcționarea motorului la parametrii de vârf. Dimpotrivă, înlocuirile necorespunzătoare ale filtrelor sau utilizarea unor filtre inadecvate vor reduce drastic durata de viață a unui motor. Cei afectați de performanța redusă a unui motor rareori cunosc adevăratele cauze ale uzurii premature a motorului pe care o întâmpină. O scuză obișnuită este: "Ei bine, am avut ghinion cu acel motor." Întreținerea adecvată și utilizarea filtrelor de calitate originală sunt esențiale pentru atingerea unei durate de viață mai lungi a motorului și pentru reducerea riscurilor de defecțiuni neprevăzute.

Întrucât diferențele de calitate nu sunt, adesea, vizibile din exterior, clienții ar trebui să se orienteze doar către filtrele și inserțiile de filtrare care garantează o calitate ireproșabilă. Vă puteți aștepta la o calitate impecabilă de la un producător care oferă același produs industriei de motoare și auto, ca furnizor OEM, și care, adesea, își dezvoltă filtrele în colaborare cu producătorii de automobile și motoare.


Hengst este furnizor pentru un număr mare de constructori de mașini renumiți pe piața de autoturisme, vehicule utilitare și utilaje folosite în agricultură și construcții. Printre aceștia se află: Audi, Bentley, BMW, Bugatti, DAF, DC, Deutz, EvoBus, Hyundai, Kia, MAN, Mercedes-Benz, Opel, Porsche, Scania, Sinotruk, Volvo, VW și Weichai.

Sursa: Julia Gillenkirch, Hengst
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii