Skoda Scala RedDot 2019
Noua compactă convinge juriul de experţi cu designul său excepţional.
SCALA este a 13-a ŠKODA care primeşte acest premiu de design renumit în întreaga lume.
Juriul RedDot Award a evaluat aproximativ 5.500 de proiecte; ceremonie de premiere pentru a 64-a ediţie a premiilor va avea loc în 1 noiembrie.

Încă înainte de lansarea sa, ŠKODA SCALA a primit deja primul său premiu. Un juriu compus din circa 40 de experţi internaţionali a premiat noua compactă cu prestigiosul premiu RedDot Award 2019, la categoria design de produs. Este deja a 13-a oară când ŠKODA a fost onorată cu acest premiu atât de râvnit. SCALA este primul model din producţia de serie care implementează noul limbaj de design ŠKODA menit să caracterizeze designul viitoarelor modele ale mărcii.

Cu noile sale forme sculpturale, liniile dinamice şi detaliile meticulos concepute, SCALA este primul model ŠKODA din producţia de serie care implementează noul limbaj de design emoţional definit de marcă pentru interiorul şi exteriorul modelelor sale de automobile. Cu proporţiile sale perfecte, suprafeţele clar definite, liniile fluide şi caracteristicile aerodinamice avansate, noua ŠKODA SCALA are o alură modernă şi sportivă. Printre trăsăturile distinctive se numără grila verticală a radiatorului, linia dinamică a plafonului şi difuzorul sportiv ce completează partea din spate a maşinii cu alură sportivă. De asemenea, SCALA este primul model din producţia de serie a mărcii ŠKODA care va purta înscrisul ŠKODA pe centrul hayonului. Modelul este chiar oferit opţional cu luneta extinsă cu inscripție "ŠKODA" aplicată direct pe suprafaţa vitrată.

RedDot Award se numără printre cele mai prestigioase premii din lume. Compus din experţi de pe întreg globul, juriul reuneşte designeri independenţi, academicieni şi jurnalişti specializaţi. Anul acesta, juriul a analizat 5.500 de produse în baza unor criterii precum inovaţie, calitatea designului, funcţionalitatea, longevitatea şi impactul asupra mediului. 2019 este al 64-lea an în care RedDot Award este prezentat publicului, fiind considerat în industrie un real certificat de confirmare a calităţii designului. Ceremonia de premiere va avea loc în 1 noiembrie.

SCALA este a 13-a ŠKODA premiată cu RedDot Award. În 2006, ŠKODA OCTAVIA COMBI a fost primul model onorat cu acest prestigios premiu.

Modelele ŠKODA premiate cu RedDot Award:
 • 2019 ŠKODA SCALA
 • 2018 ŠKODA KAROQ
 • 2017 ŠKODA KODIAQ şi ŠKODA OCTAVIA III COMBI
 • 2016 ŠKODA SUPERB III
 • 2015 ŠKODA FABIA III
 • 2014 ŠKODA RAPID SPACEBACK
 • 2013 ŠKODA RAPID
 • 2010 ŠKODA SUPERB II şi ŠKODA YETI
 • 2008 ŠKODA FABIA II
 • 2007 ŠKODA ROOMSTER
 • 2006 ŠKODA OCTAVIA II COMBI

Sursa: Patricia Zegreanu, Marketing &Communication Manager Škoda
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii