5 ani de garantie la toate produsele ContiTech!

5 ani de garantie la toate produsele ContiTech
Produsele ContiTech îndeplinesc cele mai stricte standarde de calitate și utilizează procese de producție și materiale de ultimă generație. Prin urmare, suntem producătorul de echipamente originale preferat pentru un număr mare de fabricanți de vehicule și suntem certificați conform ISO 9001:2008, ISO/TS 16949:2009, ISO 50001:2011 și ISO 14001.

Deoarece suntem convinși de calitatea produselor noastre, garantăm că toate produsele ContiTech Power Transmission Group din gama de produse Automotive Aftermarket utilizate pentru autoturisme nu prezintă defecte, potrivit standardelor tehnice actuale.

Garanția este aplicabilă exclusiv pentru atelierele de reparații auto din ţările participante*, pentru o perioadă de 5 ani de la data instalării produsului. Dacă produsul nostru prezintă un defect material sau de fabricație, vom repara sau vom înlocui produsul ContiTech defect. Revendicarea efectuată în baza garanției este gestionată prin intermediul reprezentantului de la care a fost achiziționat produsul. Trebuie furnizate dovada achiziției piesei (pieselor) și data instalării.

Un atelier poate înainta o revendicare numai dacă s-a înregistrat o singură dată pe această pagină și a acceptat termenii și condițiile de acordare a garanției. Garanția este aplicabilă numai în cazul produselor instalate după data înregistrării. Deținătorul garanției acceptă ca datele sale personale să fie utilizate de noi exclusiv în scopuri de evaluare internă și este de acord să primească buletinul informativ ContiTech prin e-mail la adresa înregistrată (deținătorul poate revoca acest consimțământ). Utilizatorul poate șterge în orice moment datele sale personale stocate. Ca urmare a acestui fapt, toate drepturile acordate în baza garanției se vor pierde, de asemenea, automat.

Produsul trebuie să fi fost instalat de un specialist calificat (atelier auto). Garanțiile devin nule și nevalabile dacă produsele sunt instalate sau manipulate incorect sau dacă nu sunt respectate specificațiile fabricantului vehiculului (de exemplu, intervalele de înlocuire, instrucțiunile de reparare și întreținere). De asemenea, garanția nu va fi aplicabilă dacă produsul se defectează ca rezultat al procesului normal de uzură, al unor factori externi (corp străin, contaminare cu lichide etc.) sau ca urmare a unor condiții de utilizare/mediu neadecvate (de exemplu, tuning, curse).

Prezenta garanție suplimentară a producătorului nu afectează drepturile care vă revin conform legii. Prezenta garanție este reglementată conform legislației Republicii Federale Germania, cu excepția prevederilor de drept privat internațional și a Convenției Națiunilor Unite cu privire la contractele de vânzare internațională de bunuri.

* 47 de ţări din Europa, consultaţi formularul de înregistrare pentru lista cu ţări

Sursa: Continental Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii