Noul design de ambalaj Hengst
Este în natura lucrurilor: originalul este doar unul. Iar acet lucru face ca marca Hengst Filter să fie inconfundabilă pe piața globală independentă a pieselor de schimb.

În pas cu primăvara, inconfundabila – și pliabila – cutie albastru-galben Hengst Filter are acum un aspect mai modern. Designul revizuit este acum caracterizat de trăsături noi, dovedite. Pe lângă aspectul reînnoit, informațiile esențiale pot fi rapid înțelese. Împreună cu denumirea tipului, pictograma indică direct grupul de produse respectiv.

Nou introdusul cod QR duce direct către fișa tehnică a filtrului din Catalogul Online Hengst și oferă dintr-o privire cele mai importante informații (ca de exemplu, aplicațiile, unitatea de ambalare și dimensiunile tipului respectiv).

«În fiecare detaliu al celor peste 2.600 de produse de filtrare din gama noastră pentru autoturisme, vehicule comerciale, utilaje agricole, pentru construcții și aplicații marine se regăsește un nivel ridicat al calității», spune Oliver Nabrotzky, vicepreședinte al Grupului Hengst. «Distribuitorii din întreaga lume apreciază know-how-ul companiei Hengst, calitatea mărcii, service-ul și apropierea față de client, iar prin noul nostru design de ambalaj urmărim să transmitem exact acest standard de înaltă calitate.»

Noua cutie pliabilă de la Hengst este acum pe piață.

Sursa: Sursa: Julia Gillenkirch, Hengst
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii