SKF Romania va fi prezenta la Metal Show & TIB 2019
În perioada 14-17 mai 2019, SKF Romania va fi prezentă la Metal Show & TIB 2019, singurul târg tehnic ce va avea loc anul acesta în București pentru industria prelucrării metalelor, tehnologiilor și echipamentelor industriale. Evenimentul va avea loc în Pavilionul B2 din cadrul centrului expozițional Romexpo unde reprezentații SKF vă așteaptă cu prezentarea servicii și soluțiilor de recondiționare pentru Ansambluri de Arbori Principali pentru Mașini-Unelte. 

Lider mondial în domeniul rulmenților, SKF utilizează în întreaga lume peste 5.000 de mașini-unelte în procesele interne de fabricație. Datorită cunoștințelor aprofundate în domeniul rulmenților de super precizie și în ingineria Ansamblurilor Arbore Principal (AAP), SKF are experiența necesară pentru recondiționarea tuturor tipurilor de broșe (AAP), folosite pentru o gamă largă de aplicații și industrii. Grupul SKF se numără printre cei mai mari reparatori de arbori principali din lume, prin reţeaua sa de centre ,,Spindle Service", care deserveşte atât fabricile proprii, cât şi un număr considerabil de clienţi finali. SKF recondiționează și modernizează anual mai mult de 6.000 de AAP în Centre de Reparații cu dotări de ultimă oră, distribuite la nivel global. 

SKF Spindle Service din București se adresează tuturor tipurilor de AAP pentru mașini-unelte, indiferent de producătorul acestora.

Vă așteptăm să vizitați standul nostru expozițional, 83, pentru a ne cunoaște, a discuta și a vă prezenta întreaga gamă de servicii pe care o putem oferi. 

Despre SKF
SKF este un furnizor important global de rulmenți, etanșări, mecatronică, sisteme de lubrifiere și servicii care includ asistență tehnică, servicii de mentenanță și de asigurarea fiabilității, consultanță și instruire tehnologică. Compania SKF este prezentă în peste 130 de ţări şi are aproximativ 17.000 de reprezentanţe ale distribuitorilor în toată lumea. În anul 2017, vânzările anuale au fost de 77  938 de milioane SEK, numărul total al angajaților fiind de 45.678. www.skf.com.

® SKF este marcă înregistrată a Grupului SKF.

Sursa: Elena Botezatu, SKF Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii